Συνελήφθη 32χρονος ως μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς»
Στη σύλληψη ενός 32χρονου προχώρησε την Παρασκευή η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Ο άνδρας παρουσιάστηκε το πρωί στον ειδικό εφέτη ανακριτή, όπου και συνελήφθη σε εκτέλεση εντάλματος για ένταξή του σε τρομοκρατική οργάνωση.
Στη σύλληψη ενός 32χρονου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς», προχώρησε την Παρασκευή η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Παρουσιάστηκε το πρωί στον ειδικό εφέτη ανακριτή, όπου και συνελήφθη σε εκτέλεση εντάλματος για ένταξή του σε τρομοκρατική οργάνωση.
Πρόκειται για τον αδερφό ενός εκ των ήδη προφυλακισμένων για την υπόθεση των «Πυρήνων».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς φέρεται παρέδωσε σε άλλον 32χρονο, ο οποίος επίσης συνελήφθη πρόσφατα, σάκο με 6.000 ευρώ και εξαρτήματα οπλισμού, προκειμένου να τα παραδώσει στην Αγγελική Σπυροπούλου, στο πλαίσιο του σχεδίου απόδρασης των προφυλακισμένων μελών των «Πυρήνων»από τον Κορυδαλλό.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας