Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα ζητά ο Σταύρος Θεοδωράκης
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις επαφές που είχε την περασμένη εβδομάδα στην Ευρώπη, ζήτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Υπάρχουν ανησυχητικά μηνύματα στην Ευρώπη» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού στους δημοσιογράφους.
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις επαφές που είχε την περασμένη εβδομάδα στην Ευρώπη, ζήτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Το αίτημα ανακοινώθηκε έπειτα από συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και στελεχών του Ποταμιού, με το ίδιο αντικείμενο.
«Υπάρχουν ανησυχητικά μηνύματα στην Ευρώπη» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού στους δημοσιογράφους.
Ο ίδιος χαρακτήρισε ανησυχητικό μήνυμα τον «διχασμό στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με τα 55 «Ναι» και τα 45 «Όχι» στις αποφάσεις Τσίπρα».
«Υπάρχουν σημάδια ότι υπουργοί της κυβέρνησης συμπεριφέρονται περισσότερο ως αρχηγοί συνιστωσών, παρά ως υπουργοί μιας εθνικής κυβέρνησης» πρόσθεσε.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης χαρακτήρισε επίσης λάθος μήνυμα προς το εξωτερικό το να μιλούν οι υπουργοί από τη μια για έκτακτους φόρους, και «από την άλλη να βολεύουν φίλους και ημετέρους, να δίνουν κάποιες αυξήσεις σε συνδικαλιστές που πιέζουν και σε κάποιους άλλους που τους βοήθησαν και να λένε ότι θα τους ξαναπάρουν στο Δημόσιο».
Σε ερώτηση για τα νομοσχέδια που θα κληθεί να ψηφίσει στη Βουλή το Ποτάμι, τόνισε ότι «θα πρέπει η κυβέρνηση να προσπαθήσει να δημιουργήσει μία νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία, να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή, να τοποθετηθούν οι βουλευτές, αυτοί που έχουν αντίρρηση να το πουν, να καταλάβουμε τι αντιρρήσεις έχουν και να πάμε παραπέρα».
«Εμείς», πρόσθεσε, «λέμε να τολμήσουν να φέρουν τη συμφωνία μέσα στη Βουλή και νομίζω ότι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από αυτό το 55-45 που είχε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η κάθοδος στην άβυσσο
- Snoop Dogg και Σουόνσι: Η πιο απρόσμενη σύμπραξη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο
- Αλί Χαμενεΐ: Πώς τον εντόπισαν και τον σκότωσαν – Η πληροφορία της CIA και το χτύπημα του Ισραήλ
- Παχυσαρκία: Τι υπόσχονται τα νέα φάρμακα – Έρχονται και στην Ελλάδα σε μορφή χαπιού
- Ιράκ: Διαδηλωτές προσπάθησαν να καταλάβουν την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη
- Ντεμπούτο με νέα πρόσωπα για Γρηγορίου – Πώς θα παίξει ο Άρης με τον Παναθηναϊκό
- 1897: Φυσικά και η πρώτη κινηματογραφική «μάχη» ρομπότ και ανθρώπου θα ήταν του Ζορζ Μελιέ
- Μεσολόγγι: Υπό έλεγχο η φωτιά στο νοσοκομείο – Μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία περίπου 30 άτομα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/matt-bennett-FHCaT8blG5k-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442