Ισχυρές πιέσεις δέχθηκαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση, με την αγορά να κινείται σε πτωτική τροχιά για τέταρτη συνεδρίαση και τις τραπεζικές μετοχές να καταγράφουν τις μεγαλύτερες απώλειες, ενώ στήριγμα έδωσαν οι μετοχές του ΟΠΑΠ, του ΟΤΕ και της Τιτάν.
Ισχυρές πιέσεις δέχθηκαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση, με την αγορά να κινείται σε πτωτική τροχιά για τέταρτη συνεδρίαση και τις τραπεζικές μετοχές να καταγράφουν τις μεγαλύτερες απώλειες, ενώ στήριγμα έδωσαν οι μετοχές του ΟΠΑΠ, του ΟΤΕ και της Τιτάν.
Η αγορά και μετά τη σημερινή της υποχώρηση σχεδόν απώλεσε όλα τα κέρδη που κατέγραψε μετά τη συμφωνία στο Eurogroup. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 858,95 μονάδες σημειώνοντας πτώση 2,45%.
Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε κατώτερη τιμή στις 852,06 μονάδες, όταν σημείωνε πτώση έως και 3,23%.
Ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης στη διάρκεια των τεσσάρων τελευταίων πτωτικών συνεδριάσεων σημειώνει συνολικές απώλειες σε ποσοστό 8,42%.
Η αξία των συναλλαγών υποχώρησε κάτω από τα επίπεδα των 100 εκατ. ευρώ και διαμορφώθηκε στα 84,15 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 2,68%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 2,97%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές του ΟΠΑΠ (+5,10%), της Τιτάν (+4,03%), του ΟΤΕ (+2,81%), της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+1,34%) και της Folli Follie (+1,02%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Πειραιώς (-11,80%), της Εθνικής (-11,19%), της Alpha Bank(-10,00%), της MIG(-8,59%), της ΔΕΗ (-7,00%), της Eurobank(-5,84%) και της Τέρνα Ενεργειακή (-5,19%).
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Μέσων Ενημέρωσης (+7,00%), των Ταξιδιών (+3,89%), των Τηλεπικοινωνιών (+2,81%) και των Κατασκευών(+2,37%).
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των Τραπεζών (-9,91%), της Υγείας (-5,12%) των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (-5,00%) και της Ακίνητης Περιουσίας (-4,72%).
Ανοδικά κινήθηκαν 41 μετοχές, 81 πτωτικά και 14 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Νάκας +29,61%, Πήγασος+20,00%, Ανδρομέδα ΑΕΕΧ+9,98%, Elinoil +9,95% και Αγροτικός Οίκος Σπύρου+9,85%.
Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Sato -20,00%, Pasal -20,00%, Καθημερινή -19,54%, Yalco -19,39% και ΑΛΚΟ -17,20%.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας