«Θρασύτατη πρόκληση φασιστοειδών» που προκάλεσαν φθορές στο μνημείο για τον Παύλο Φύσσα καταγγέλλει, σε ανακοίνωσή του, ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Στην ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο μνημείο και ζωγράφισαν αγκυλωτούς σταυρούς.
«Θρασύτατη πρόκληση φασιστοειδών» που προκάλεσαν φθορές στο μνημείο για τον Παύλο Φύσσα καταγγέλλει, σε ανακοίνωσή του, ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
«Τα ξημερώματα της Τρίτης 24 Φεβρουάριου άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, στο σημείο όπου το Σεπτέμβρη του 2013 δολοφονήθηκε από τα μέλη της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής. Αγκυλωτοί σταυροί και φασιστικά συνθήματα γέμισαν τη προτομή του αντιφασίστα μουσικού» τονίζεται στην ανακοίνωση και επισημαίνεται:
«Η νέα θρασύτατη πρόκληση και η επανεμφάνιση των φασιστοειδών στους δρόμους της πόλης μας αποδεικνύει ότι το μέτωπο αυτό παραμένει ανοιχτό».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας