Χωρίς τον Χάμες Ροντρίγκες θα πορευθεί η Ρεάλ Μαδρίτης τους επόμενους δύο μήνες, καθώς ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός, υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού και για την αποκατάσταση του, απαιτείται χειρουργική επέμβαση. Ο νεαρός άσος άνοιξε το σκορ στην χθεσινοβραδυνή νίκη των «μερένχες» επί της Σεβίλης με 2-1 και στην συνέχεια τραυματίσθηκε και αποχώρησε.
Χωρίς τον Χάμες Ροντρίγκες θα πορευθεί η Ρεάλ Μαδρίτης τους επόμενους δύο μήνες, καθώς ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός, υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού και για την αποκατάσταση του, απαιτείται χειρουργική επέμβαση.
Ο νεαρός άσος άνοιξε το σκορ στη νίκη των «μερένχες» επί της Σεβίλης με 2-1 και στην συνέχεια τραυματίσθηκε και αποχώρησε.
Στον ίδιο αγώνα, τραυματίσθηκε στον αστράγαλο και ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος θα υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις, προκειμένου να εξακριβωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης και να προσδιορισθεί η θεραπευτική αγωγή και το χρονικό διάστημα της απουσίας του, από τις υποχρεώσεις των Μαδριλένων.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας