«Μπορώ ακόμα καλύτερα» δήλωσε ο MVP της 13ης αγωνιστικής της Α1, Μενσά-Μπονσού
Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού αναδείχθηκε MVP της 13ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με την καλύτερη επίδοση στο ράνκινγκ (48 βαθμοί) μέχρι τώρα στην φετινή σεζόν, αλλά δηλώνει ότι: «Μπορώ να αποδώσω ακόμα καλύτερα».
Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού αναδείχθηκε MVP της 13ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με την καλύτερη επίδοση στο ράνκινγκ (48 βαθμοί) μέχρι τώρα στην φετινή σεζόν, αλλά δηλώνει ότι: «Μπορώ να αποδώσω ακόμα καλύτερα».
«Πάντα έχω απαιτήσεις από τον εαυτό μου και πάντα θέλω να παίζω σε υψηλό επίπεδο», επισημαίνει ο 32χρόνος Βρετανός σέντερ, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός στην εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του ΚΑΟΔ πετυχαίνοντας 31 πόντους με 9/12 βολές, 11/13 δίποντα, 11-3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 κλεψίματα και μόλις ένα λάθος.
Ο Μενσά-Μπονσού εξήγησε στο www.esake.gr ποιο ήταν το «μυστικό» της πολύ καλής εμφάνισης του στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής (18/1), χαρακτήρισε την Basket League ΣΚΡΑΤΣ ως δυνατό Πρωτάθλημα και ευχήθηκε: « Ελπίζω να καταφέρουμε να αλλάξουμε τις ισορροπίες. Πιστεύω ότι αν πετύχουμε κάποιες μεγάλες νίκες, τότε μπορούμε να κάνουμε κάτι σπέσιαλ την φετινή σεζόν και να κερδίσουμε ξανά το σεβασμό τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».
– Τι σημαίνει για εσένα η ανάδειξη σου σε MVP της 13ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με την καλύτερη επίδοση στο ράνκινγκ (48 βαθμούς) της φετινής σεζόν;
«Σίγουρα είμαι ενθουσιασμένος που αναδείχθηκα MVP, αλλά είμαι και χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να βρεθώ σε καλές θέσεις, να σκοράρω και να έχω αυτές τις επιδόσεις. Σε κάθε αγώνα προσπαθώ να επαναλάβω ό,τι έκανα στον προηγούμενο. Στο πρώτο ματς πήγα πολύ καλά, ωστόσο δεν ήμουν καλός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Άρα, γι’ αυτό το λόγο έπρεπε στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ να είμαι πιο συνεπής και να έχω περισσότερη ενέργεια. Ήμουν σίγουρος ότι αν έβγαζα ενέργεια, θα βοηθούσα σημαντικά την ομάδα και αυτό έκανα».
– Από την πρώτη στιγμή στην ΑΕΚ εντυπωσίασες με την εμφανίσεις σου. Πως προσαρμόστηκες τόσο γρήγορα και εάν υπάρχουν περιθώρια να δούμε ακόμη καλύτερες εμφανίσεις από εσένα;
«Πάντα έχω απαιτήσεις από τον εαυτό μου και πάντα θέλω να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Όσοι λένε για μένα ότι παίζω καλά, να ξέρουν ότι μπορώ να αποδώσω ακόμα καλύτερα. Πρέπει να βελτιωθώ στις ελεύθερες βολές και να είμαι πιο σίγουρος στις αποφάσεις στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Κρατάω την καλή εμφάνιση στο ματς της Κυριακής και όσα καλά λόγια ειπώθηκαν για την απόδοσή μου, αλλά στρέφω την προσοχή μου στο επόμενο παιχνίδι, όπου πρέπει να είμαι έτοιμος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο πρώην πρωθυπουργός του Νεπάλ συνελήφθη για την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων της Gen Z
- Τραγικός επίλογος στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης – Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη
- Το λάθος του Νέντοβιτς: «Δεν έπρεπε να φύγω από τον Παναθηναϊκό»
- Κάλυμνος: Νεκρός 60χρονος αναρριχητής – Εντοπίστηκε σε απόκρημνη πλαγιά
- Ο Τραμπ ξεκίνησε τον πόλεμο στο Ιράν με 5 κύριους στόχους – Έναν μήνα μετά, πόσους έχει επιτύχει;
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Live οι ομιλίες της δεύτερης μέρας
