Τουλάχιστον 98 μετανάστες συνελήφθησαν σε Κω, Σαμοθράκη, Οινούσσες
Στον εντοπισμό και τη σύλληψη συνολικά 98 μεταναστών σε τρία νησιά του ανατολικού Αιγαίου προχώρησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Στον εντοπισμό και τη σύλληψη συνολικά 98 μεταναστών σε τρία νησιά του ανατολικού Αιγαίου προχώρησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, η λιμενική Αρχή Κω ενημερώθηκε από το στρατιωτικό παρατηρητήριο «Σκανδαρίου» για την ύπαρξη ερυθρής φωτοβολίδας στη θαλάσσια περιοχή «Λάμπη».
Πλωτό περιπολικό μετέβη άμεσα στο σημείο, όπου εντόπισε επί της παραλίας 42 μετανάστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο λιμάνι της Κω.
Επίσης, 19 μετανάστες εντοπίστηκαν στην περιοχή «Βαράδες» της Σαμοθράκης και άλλοι 37 στις Οινούσσες. Οι τελευταίοι μεταφέρθηκαν στη Χίο και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο «Σκυλίτσειο» προκειμένου να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
- Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο την ΕΕ, «εφόσον έχει πλεόνασμα»
- Μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή «αποκάλυψε» όπλα – Τι βρήκαν οι Αρχές
- Ισοπαλία στο Σίτι Γκράουντ (1-1), στη ζώνη του υποβιβασμού η Τότεναμ (0-1)
- Θριάσιο: Πτώση τμήματος της οροφής σε θάλαμο ασθενών της ψυχιατρικής κλινικής στο νοσοκομείο
- Σοκαριστικό τροχαίο στην Αρτέμιδα: Αυτοκίνητο εκσφενδόνισε μοτοσικλετιστή και τον παράτησε αβοήθητο στο δρόμο
- Τρένο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο λίγο πριν την Ανάσταση – Ταλαιπωρία για του επιβάτες του «Λάρισα – Θεσσαλονίκη»
- Οικογενειακό Πάσχα για Ελένη Ράντου, Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Νικολέττα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442