Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Βελγίδα υποστηρίζει ότι ο Χουάν Κάρλος είναι πατέρας της
Αγωγή αναγνώρισης πατρότητας την οποία έχει υποβάλει Βελγίδα εναντίον του πρώην βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος αποδέχθηκε να εξετάσει το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας.
Αγωγή αναγνώρισης πατρότητας την οποία έχει υποβάλει Βελγίδα εναντίον του πρώην βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος αποδέχθηκε να εξετάσει το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας.
Είναι η πρώτη φορά που ο 77χρονος Χουάν Κάρλος μπαίνει στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης, μολονότι τα τελευταία χρόνια της βασιλείας του αμαυρώθηκαν από διάφορα σκάνδαλα. Ο Χουάν Κάρλος παραιτήθηκε τον Ιούνιο του 2014 υπέρ του γιου του, του νυν βασιλιά Φίλιππου, χάνοντας με τον τρόπο αυτόν την ασυλία του.
Οπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη, το πολιτικό τμήμα του δικαστηρίου «δέχτηκε να εξετάσει ένα από τα αιτήματα αναγνώρισης της πατρότητας εις βάρος του Δον Χουάν Κάρλος των Βουρβόνων. Πρόκειται για το αίτημα της Ινγκριντ Ζαν Σαρτιό», ανέφερε εκπρόσωπος του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
Εκπρόσωπος του Παλατιού αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.