«Καθάρισε» ο Ολυμπιακός, «διπλό» για ΟΠΕΡ και Πανναξιακό
Μετά από μια μάχη που κράτησε σχεδόν δύο ώρες ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Θήρας στην Σαντορίνη. Στα τρία πρώτα σετ ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με το κομβικό σημείο του αγώνα να είναι το τρίτο σετ. Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία κατέκτησε ο ΟΠΕΡ που επικράτησε με 3-0 των Μακεδόνων στο κλειστό της Χαλάστρας και ξέφυγε έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Τέλος ο Πανναξιακός πέρασε με 3-1 σετ από την έδρα της ΑΕΚ.
Μετά από μια μάχη που κράτησε σχεδόν δύο ώρες ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Θήρας στην Σαντορίνη. Στα τρία πρώτα σετ ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με το κομβικό σημείο του αγώνα να είναι το τρίτο σετ.
Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία κατέκτησε ο ΟΠΕΡ που επικράτησε με 3-0 των Μακεδόνων στο κλειστό της Χαλάστρας και ξέφυγε έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.
Η ομάδα της Κρήτης με την Αμερικανίδα ακραία Κάριαν Τσέιμπερς νέο πρόσωπο στην αποστολή (αλλά και στο παρκέ από τα μισά του πρώτου σετ), στο πρώτο σετ κατάφερε από νωρίς να πάρει μια σημαντική διαφορά την οποία και κράτησε με άνεση μέχρι το φινάλε.
Στα άλλα δύο σετ οι Μακεδόνες ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα, όμως ο ΟΠΕΡ πάντα έβρισκε τρόπο να καλύψει τις διαφορές.
Την πρώτη του εντός έδρας νίκη στην σεζόν (και δεύτερη συνεχόμενη) πανηγύρισε το Ανατόλια επικρατώντας με 3-0 της Ηλιούπολης που παραμένει χωρίς νίκη από την 5η αγωνιστική.
Δεύτερη επίσκεψη του ΑΟ Μαρκοπούλου στην Θεσσαλονίκη και δεύτερη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Βέσκο Ιβάνοβιτς που κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Ηρακλή στο Κατσάνειο με τον Γηραιό να γνωρίζει την 10η ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας