Η Λίβερπουλ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γκλεν Τζόνσον για περίπου ένα μήνα, λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ. Ο 30χρονος αμυντικός τραυματίστηκε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της κυριακάτικης ήττας 3-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και, σύμφωνα με τη «Liverpool Echo», θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα. Ο διεθνής άσος, ο οποίος μένει ελεύθερος από τους «κόκκινους» στο τέλος της σεζόν, θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να επιβεβαιωθεί το πλήρες μέγεθος του προβλήματος, ωστόσο αναμένεται να χάσει το «φορτωμένο» αγωνιστικό πρόγραμμα της Λίβερπουλ στη διάρκεια των γιορτών.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Χαρούμενος για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου και έτοιμος για την επόμενη πρόκληση είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας, όπως ανέφερε στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον κυριακάτικο (5/4) αγώνα του.
Αν και και καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος, ο Άρης, έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό, ο οποίος διατηρεί τον πρώτο λόγο για την κατάληψη της πρώτης 5ης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ του 5-8.