Πέθανε ο Φιλ Χιουζ, 25χρονος παίκτης του κρίκετ που είχε χτυπηθεί από μπαλάκι
Κατέληξε, μετά από κώμα δύο ημερών, ο 25χρονος αθλητής του κρίκετ Φιλ Χιουζ που είχε χτυπηθεί από μπαλάκι στο κεφάλι, ενώ φορούσε κράνος, κατά τη διάρκεια αγώνα στην Αυστραλία. Ο θάνατός του βύθισε στη θλίψη την Αυστραλία, πυροδοτώντας συζήτηση για τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το πολύ δημοφιλές άθλημα στη χώρα.
Κατέληξε, μετά από κώμα δύο ημερών, ο 25χρονος αθλητής του κρίκετ Φιλ Χιουζ που είχε χτυπηθεί από μπαλάκι στο κεφάλι, ενώ φορούσε κράνος, κατά τη διάρκεια αγώνα στην Αυστραλία. Ο θάνατός του βύθισε στη θλίψη την Αυστραλία, πυροδοτώντας συζήτηση για τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το πολύ δημοφιλές άθλημα στη χώρα.
«Με λύπη μου ανακοινώνω πως ο Φίλιπ Χιουζ εξέπνευσε πριν από λίγη ώρα» δήλωσε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη ο γιατρός της εθνικής κρίκετ Αυστραλίας Πίτερ Μπράκνερ.
«Δεν είχε ανακτήσει ποτέ τις αισθήσεις του από τον τραυματισμό του και δεν πονούσε όταν πέθανε» είπε ο Μπράκνερ.
Ο νεαρός αθλητής χτυπήθηκε την Τρίτη στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, που ήταν ακάλυπτο από το κράνος, μετά από αποτυχημένη βολή.
Έχασε αμέσως την ισορροπία του και κατέρρευσε μπροστά στους θεατές -ανάμεσά τους και η μητέρα και η αδερφή του- χάνοντας τις αισθήσεις του.
Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, τέθηκε σε τεχνητό κώμα ενώ οι γιατροί προσπάθησαν να τον σώσουν με χειρουργικές επεμβάσεις αλλά τελικά κατέληξε εξαιτίας εγκεφαλικής αιμορραγίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Ο Κολίνα στηρίζει το «ένα σουτ» στα πέναλτι
- Πώς θα εκπληρώσει η ΕΕ την υπόσχεσή της στα παιδιά; – Το ένα τέταρτο των παιδιών στην Ευρώπη αντιμέτωπο με τη φτώχεια
- Συνταγή: Σφουγγάτο
- Ο Λευκός Οίκος σχεδιάζει σύγκληση του «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα στις 19 Φεβρουαρίου
- Όλες οι αλλαγές στις εισφορές για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες
- Γίνε μάστερ της ηρεμίας – Πώς να κρατήσεις το στρες υπό έλεγχο
- Βελτιωμένος ο καιρός το Σάββατο: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη – Πού θα βρέξει
- Μπλόκο σε πωλήσεις και ενοικιάσεις παλαιών κατοικιών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)







































![H Λιβύη παρέδωσε ύποπτο για την επίθεση του 2012 σε προξενικό χώρο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/al-bakoush-libya-us-315x220.jpg)






















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442