Tο μεγαλύτερο online League of Legends τουρνουά στην Ελλάδα
Το μεγαλύτερο online League of Legends τουρνουά στην Ελλάδα, με τίτλο «Fight For Your Food», πραγματοποιήθηκε από το Σάββατο 15 μέχρι και τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου και διοργανώθηκε από το e-FOOD.gr.
Το League of Legends, ή αλλιώς LoL, είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα online παιχνίδια. Γρήγορο και ανταγωνιστικό, το League of Legends συνδυάζει την ταχύτητα και την ένταση ενός Real Time Strategy και Role Playing παιχνιδιού. Παγκοσμίως υπάρχουν πάνω από 67 εκατομμύρια παίχτες που παίζουν σε μηνιαία συχνότητα, ενώ καθημερινά ο αριθμός παιχτών ξεπερνάει τα 27 εκατομμύρια.
Το μεγαλύτεροonlineLeagueof Legendsτουρνουά στην Ελλάδα, με τίτλο «FightForYourFood», πραγματοποιήθηκε από το Σάββατο 15 μέχρι και τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου και διοργανώθηκε από το e-FOOD.gr.
Με περισσότερες από5.000 συμμετοχές και 850 ομάδες, το τουρνουά «FightForYourFood» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και βρέθηκε στointernationalsitebinarybeast.comστις τρεις πρώτες θέσεις με τα πιο δημοφιλήonlineτουρνουάgamingστον κόσμο.
Μάλιστα, το live streaming είχε περισσότερα από 10.000 views. Μόνο τον μεγάλο τελικό είδαν online πάνω από 2.000 άτομα.
Φυσικά, δόθηκαν έπαθλα συνολικής αξίας 700 ευρώ στις 8 καλύτερες ομάδες.
Τοe-FOOD.gr είναι το μοναδικό brand, εκτός του e-gaming χώρου, που μέχρι στιγμής έχει διοργανώσει ένα επιτυχημένο online League of Legends event στη χώρα μας. Σε συνεργασία με έναν από τους πιο δημοφιλείς φορείς που ασχολούνται με το online gaming, το Cowboy TV, στήθηκε μια διοργάνωση που σκοπός της ήταν πρωταρχικά να ακούσει και να καλύψει της ανάγκες της ελληνικής LoL κοινότητας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κικίλιας στη συνάντηση με Γκίλφοϊλ: «Συνεργασία με ΗΠΑ σε θέματα λιμενικών υποδομών, ναυτιλίας και ασφάλειας»
- Πάθη, αλήθειες και απομυθοποιήσεις: Οι «Γυναίκες στο Ντιβάνι» επιστρέφουν
- Μουζακίτης: «Θα εξακολουθήσουμε να πιστεύουμε στην πρόκριση μέχρι την τελευταία στιγμή»
- ΕΕ: Η Σύνοδος Κορυφής για τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία, θα συνεχιστεί μέχρι να υπάρξει συμφωνία
- Άρτα: Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή νταλίκας που μετέφερε λάδια στην Ιονία Οδό – Εγκλωβίστηκε ο οδηγός
- Δένδιας: Η Ευρώπη χρειάζεται 20 χρόνια για να αποκτήσει σοβαρές Ένοπλες Δυνάμεις
- ΚΥΣΕΑ με θέμα εξοπλιστικά, SAFE και διεθνείς εξελίξεις
- Πορτοκαλί Τιμολόγια: Όφελος έως 18% στο ρεύμα για τις επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)













































![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes-6-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442