Προπονήθηκε ο Τοροσίδης και μπαίνει στην 11άδα της Εθνικής
Κανονικά υπολογίζεται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Κλαούντιο Ρανιέρι, ο Βασίλης Τοροσίδης, για τον αγώνα της Εθνικής απέναντι στα Νησιά Φερόε, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro. Oι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο δεξιός μπακ της Ρόμα, αποδείχτηκαν «καθαρές» και έτσι οι πόνοι στην ποδοκνημική δεν θα του στερήσουν τη συμμετοχή.
Κανονικά υπολογίζεται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Κλαούντιο Ρανιέρι, ο Βασίλης Τοροσίδης, για τον αγώνα της Εθνικής απέναντι στα Νησιά Φερόε, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro.
Oι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο δεξιός μπακ της Ρόμα, αποδείχτηκαν «καθαρές» και έτσι οι πόνοι στην ποδοκνημική δεν θα του στερήσουν τη συμμετοχή.
Μάλιστα, ο «Τόρο» συμμετείχε κανονικά σε όλη την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης, μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς και ο Ρανιέρι τον προορίζει για τη βασική ενδεκάδα την Παρασκευή.
Σύμφωνα με όσα -προς το παρόν- έχει δείξει ο Ιταλός τεχνικός, η ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει είναι η εξής: Καρνέζης, Καράμπελας, Μόρας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας, Καρέλης και Γκέκας.
Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε κάποιες εκπλήξεις, ή ακόμη και την πιθανότητα χρησιμοποίησης του Μάνταλου ή του Κονέ στο αρχικό σχήμα.
Τέλος, οι «στημένες μπάλες» θα είναι, όπως φάνηκε στην αποψινή προπόνηση, ένα από τα σημεία που οι διεθνείς θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν.
Αυτό έδειξε η επιμονή του Ρανιέρι, καθώς οι Έλληνες ποδοσφαιριστές δούλεψαν αρκετά σε ανάλογες φάσεις, με τον Χριστοδουλόπουλο να εκτελεί πολλά κόρνερ και τον προπονητή του να τον καθοδηγεί στα ιταλικά.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας