Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα ημέρες, καθώς και με πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμώρησε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τον Γιάννη Ματζουράκη, λόγω της αποβολής του στο ματς της Καλλονής με τον Λεβαδειακό, που έγινε την περασμένη Δευτέρα στη Μυτιλήνη.

Εκτός του προπονητή της ΑΕΛΚ, ο διερμηνέας Π. Καρτάλης τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 30 ημερών και πρόστιμο 3.000 ευρώ και ο φροντιστής Σ. Χατζηγιαννάκης με αποκλεισμό 20 ημερών και πρόστιμο 2.500 ευρώ, ενώ 3.000 ευρώ θα πληρώσει και η ΠΑΕ ως συνυπεύθυνη.

Η πειθαρχική επιτροπή επέβαλε επίσης πρόστιμο 4.500 ευρώ στον Αστέρα Τρίπολης, 1.000 ευρώ στη Νίκη Βόλου, 3.500 ευρώ στον Παναθηναϊκό και 2.500 ευρώ στον Παναιτωλικό, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ