Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Νέα αύξηση σημειώθηκε στην παραγωγή ασφαλίστρων Ζωής για έκτο συνεχη μήνα τον Αύγουστο του 2014, όπως προκύπτει από τη μελέτη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος. Η αύξηση στο οκτάμηνο του 2014 για τις ασφαλίσεις Ζωής φτάνει στο +11,1% ενώ για τις ασφαλίσεις Ζημιών η πτώση είναι -9,7%.
Νέα αύξηση σημειώθηκε στην παραγωγή ασφαλίστρων Ζωής, τον Αύγουστο του 2014, για έναν ακόμη μήνα, όπως προκύπτει από τη μελέτη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.
Είναι ο έκτος μήνας του 2014 που καταγράφεται αύξηση στις ασφαλίσεις Ζωής σε μηνιαία βάση, συγκρινόμενος με τον αντίστοιχο μήνα του 2013. Η αύξηση στο οκτάμηνο του 2014 για τις ασφαλίσεις Ζωής φτάνει στο +11,1% ενώ για τις ασφαλίσεις Ζημιών η πτώση είναι -9,7%.
Αν αφαιρεθεί η επίδραση του κλάδου «Ασφαλίσεις Ζωής συνδεδεμένες με επενδύσεις», η παραγωγή των ασφαλίσεων Ζωής, συνολικά, είναι αυξημένη κατά 2,1% σε σχέση με τον αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2013 ενώ, αντιστοίχως, η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων (Ζωής και Ζημιών) είναι μειωμένη κατά -5,3%.
Συνολικά, η παραγωγή ασφαλίστρων στο οκτάμηνο είναι μειωμένη σε σχέση με το 2013 κατά 1,2%.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.