Ανησύχησαν οι επιβάτες του οδοντωτού, όταν το τρενάκι ακινητοποιήθηκε για περίπου δυο ώρες την Τρίτη, ενώ κατευθυνόταν από τα Καλάβρυτα στο Διακοπτό.
Το τρενάκι σταμάτησε κοντά στην Κάτω Ζαχλωρού όπου παρέμεινε για δυο ώρες και όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης κανείς δεν έδινε εξηγήσεις στους περίπου εκατό επιβάτες του για τον λόγο της ακινητοποίησής του.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας