Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο άδειο ΟΑΚΑ (21:30)
Η πρώτη επίσημη αγωνιστική τους υποχρέωση έμελλε να είναι και η απόλυτη κόντρα τους. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετριόνται στο άδειο -λόγω τιμωρίας των πρασίνων- ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου (21:30, ΑΝΤ1). Οι δύο «αιώνιοι» που φυσικά δεν είναι απολύτως έτοιμοι θα έχουν πολλές απουσίες, ειδικά η ομάδα του «τριφυλλιού». Live από το sports.in.gr
Η πρώτη επίσημη αγωνιστική τους υποχρέωση έμελλε να είναι και η απόλυτη κόντρα τους. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετριόνται στο άδειο -λόγω τιμωρίας των πρασίνων- ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου (21:30, ΑΝΤ1). Οι δύο «αιώνιοι» που φυσικά δεν είναι απολύτως έτοιμοι θα έχουν πολλές απουσίες, ειδικά η ομάδα του «τριφυλλιού».
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στο επίσημο επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, καλείται να βρει λύσεις στα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λουκά Μαυροκεφαλίδη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ενώ ο Τζέιμς Γκιστ συνέχισε να πονάει στον ώμο και η συμμετοχή του θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη αν και το ιατρικό επιτελείο θα επανεκτιμήσει την κατάστασή του λίγο πριν από το τζάμπολ.
Σε πιο καλή κατάσταση ο Ολυμπιακός, έχει μόνο τις απουσίες των Ντάρντεν και Παπαπέτρου, για τις οποίες όμως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δείχνει να βρίσκει απάντηση στον φορμαρισμένο Λοτζέσκι.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Γκόντας, Κορομηλάς και Αναστόπουλος.
Τέλος να αναφερθεί ότι αυτή τη η 23 συνάντηση των «αιωνίων» στο θεσμό του Κυπέλλου, με τις εννιά προηγούμενες να είναι σε τελικό.
Οι «πράσινοι» έχουν το πάνω χέρι με 15 νίκες έναντι 7 των «ερυθρολεύκων». Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές σε προημιτελικό, με το «τριφύλλι» να έχει δύο νίκες και τους Πειραιώτες μία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέλος για το μίνι σερί των Μπακς, έχασαν από τους Μάτζικ (118-99)
- Λαβρόφ: Ο Τραμπ έβαλε την Ουκρανία και την Ευρώπη στη θέση τους – Μένει ακόμα πολύς δρόμος για επίτευξη συμφωνίας
- Καρχιμάκης: Αυτοψία στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών – «Η τηλεδιοίκηση λειτουργεί μόνο μέχρι το Λιανοκλάδι»
- Δημόσιο χρέος: Μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί;
- «Αν δεν έγραφα για αυτόν, φοβάμαι ότι θα γινόμουν σαν αυτόν» – Ο σεναριογράφος του Taxi Driver πενήντα χρόνια μετά
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (10/2): «Δράση» με σημαντικά ματς στην Premier League
