Με στόχο το 2Χ2 πέταξε ο ΠΑΟΚ για τη Γαλλία
Με τον Παναγιώτη Γλύκο να ταξιδεύει, τελικά, με την ομάδα, «πέταξε» αργά το μεσημέρι, με πτήση τσάρτερ, για τη Γαλλία ο ΠΑΟΚ, για την αναμέτρησή του με τη Γκινγκάμπ, την Πέμπτη (2/10), για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Με τον Παναγιώτη Γλύκο να ταξιδεύει, τελικά, με την ομάδα, «πέταξε» αργά το μεσημέρι, με πτήση τσάρτερ, για τη Γαλλία ο ΠΑΟΚ, για την αναμέτρησή του με τη Γκινγκάμπ, την Πέμπτη (2/10), για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Ο διεθνής τερματοφύλακας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αν και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, λόγω του τραυματισμού (κάκωση γόνατος) που αποκόμισε στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.
Ο Αγγελος Αναστασιάδης επέλεξε, ακόμη, να έχει μαζί του και όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του, πλην των τραυματιών Γιώργου Τζαβέλλα, Χέντβιγκες Μαντούρο, Δημήτρη Κωνσταντινίδη (έμειναν στη Θεσσαλονίκη).
Ο «δικέφαλος» αναμένεται να φτάσει στον τελικό προορισμό του, το αεροδρόμιο Σεντ Μπρι, στις 18.45 (ώρα Ελλάδας), έχοντας σταθμεύσει νωρίτερα για λίγο, για ανεφοδιασμό, στη Βενετία.
Θα καταλύσουν στην κωμόπολη Μπινίκ, ενώ η προετοιμασία τους για το μεθαυριανό παιχνίδι θα ολοκληρωθεί ουσιαστικά αύριο, με μια προπόνηση στο γήπεδο «Ρουντουρού», έδρα της Γκινγκάμπ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ
