«Πέταξε» χωρίς τρεις για Γαλλία ο Παναθηναϊκός
Για την Γαλλία και πιο συγκεκριμένα για την πόλη Μιλούζ αναχώρησε ο Παναθηναϊκός, όπου και θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σλότερ, Χαραλαμπόπουλος και Λούντζης.
Για την Γαλλία και πιο συγκεκριμένα για την πόλη Μιλούζ αναχώρησε ο Παναθηναϊκός, όπου και θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σλότερ, Χαραλαμπόπουλος και Λούντζης.
Οι «πράσινοι» αναχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης για την Μιλούζ, με ενδιάμεση στάση στη Ζυρίχη και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο του αγώνα επί γαλλικού εδάφους στις 19:30 τον Ερυθρό Αστέρα. Οι άλλες δύο ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά είναι η Στρασμπούρ και η Μπάγερν Μονάχου.
Εν όψει του τουρνουά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, δήλωσε: «Μέχρι στιγμής έχουμε δώσει δύο φιλικούς αγώνες με τον Απόλλωνα Πατρών, που ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και με κλειστές πόρτες. Έχουμε δει κάποια πράγματα από την ομάδα. Στο τελευταίο ματς πήγαν πάρα πολύ καλά οι μικροί.
»Τώρα πάμε να συμμετάσχουμε στο πρώτο μας τουρνουά αντιμετωπίζοντας ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας. Είναι για εμάς μια πολύ καλή ευκαιρία να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε τη δεδομένη χρονική στιγμή».
Από μέρους του, ο Νίκος Παππάς τόνισε: «Πηγαίνουμε στη Γαλλία ώστε να συμμετάσχουμε σε ένα τουρνουά προετοιμασίας. Αυτοί οι αγώνες θα αποτελέσουν για εμάς ένα καλό τεστ προκειμένου να δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε και το κατά πόσο έχουν προσαρμοστεί τα νέα παιδιά. Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει δύο φορές τον Απόλλωνα.
»Τώρα θα αντιμετωπίσουμε τρεις δυνατές ομάδες και σίγουρα θα είναι μεγαλύτερος ο βαθμός δυσκολίας. Τα αποτελέσματα δεν έχουν μεγάλη σημασία καθώς μιλάμε για αγώνες προετοιμασίας».
Τέλος, ο ΝτεΜάρκους Νέλσον μίλησε και εκείνος από την πλευρά του: «Είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά. Θα παίξουμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες δίνοντας τρεις αγώνες μέσα σε τρεις ημέρες. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι θα πάρουμε εμπειρίες παίζοντας όλοι μαζί καθώς είμαστε μια καινούρια ομάδα.
»Όλο αυτό το διάστημα προετοιμαζόμαστε πολύ σκληρά στις προπονήσεις, ωστόσο τώρα θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε όλα αυτά που κάνουμε σε συνθήκες αγώνα και μάλιστα υψηλού ανταγωνισμού. Θα είναι τρία πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια».
Όσο για τον στόχο του «τριφυλλιού» σε αυτό το τουρνουά, τόνισε: «Στόχος μας είναι να παίξουμε καλά και να βγάλουμε στο παρκέ αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε μέσα από αυτά τα παιχνίδια. Σίγουρα θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς, είτε είναι φιλικά είτε είναι επίσημα. Βέβαια, σε αυτό το σημείο, δεν έχουν σημασία οι νίκες αλλά το να δούμε στους αγώνες τι έχουμε δουλέψει ως τώρα και τι πρέπει να δουλέψουμε. Σκοπός μας είναι να βάλουμε αρχές στο παιχνίδι μας και να παρουσιαζόμαστε συνεχώς βελτιωμένοι».
Κλείνοντας, ο Αμερικάνος γκαρντ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του, τον Ερυθρό Αστέρα: «Είμαι χαρούμενος που θα αντιμετωπίσω την παλιά μου ομάδα και θα δω παλιούς φίλους. Διαθέτουν μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς το οποίο θα μας βοηθήσει να βρούμε ρυθμό και ισορροπία. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που θα μας προσφέρει σημαντικές εμπειρίες, όπως και τα υπόλοιπα του τουρνουά».
Το πρόγραμμα του τουρνουά
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/09/2014
19:30 Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός
22:00 Στρασμπούρ – Μπάγερν Μονάχου
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/09/2014
19:30 Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν Μονάχου
22:00 Παναθηναϊκός – Στρασμπούρ
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/09/2014
16:00 Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου
18:30 Στρασμπούρ – Ερυθρός Αστέρας
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σάλος στη Ρωσία: Μητέρα έβαλε τον γιο της σε σακούλα και ρούφηξε τον αέρα – Φώναζε το παιδί
- Νέα μεγάλη νίκη για τους Λέικερς (108-112), κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τους Θάντερ (101-131)
- Ζάκυνθος: Ανείπωτη θλίψη για τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ – «Η κόρη μου φώναξε και έτρεξα» λέει ο πατέρας
- Αγορά ακινήτων: Χειμερινά εξοχικά… σε χειμερία νάρκη
- «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη για 3η χρονιά στο θέατρο Σταθμός
- Νέοι ταξιδιωτικοί κανόνες προς την Ευρώπη – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Αρκάς: Μια καλημέρα στις επιλογές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-150x74.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)


































































![«Ο Ζελένσκι δεν έχει διαβάσει» την ειρηνευτική πρόταση ισχυρίζεται ο Τραμπ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-08T001426Z_1049272535_RC2ZBIA2EIWE_RTRMADP_5_USA-TRUMP-KENNEDY-CENTER-315x220.jpg)


![Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/gustavopetro-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442