Σιγουριά των Τούρκων για Μήτρογλου στην «Γαλατά»
Σίγουρη θεωρούν τα τουρκικά Μέσα τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στην Γαλατασαράϊ, και μάλιστα αναφέρουν ότι ο διεθνής μέσος αναμένεται στην Κωνσταντινούπολη την Κυριακή (10/8) για να υπογράψει.
Σίγουρη θεωρούν τα τουρκικά Μέσα τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στην Γαλατασαράϊ, και μάλιστα αναφέρουν ότι ο διεθνής μέσος αναμένεται στην Κωνσταντινούπολη την Κυριακή (10/8) για να υπογράψει.
Μπορεί η Τραμπζοσπόρ και η Μπεσίκτας να μην κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον Μήτρογλου, κάτι τέτοιο φέρεται να κατάφερε όμως η Γαλατασαράϊ, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της τουρκικής ομάδας, Λουφτί Αριμπογκάν να συναντιέται την Πέμπτη στο Λονδίνο με τον ομόλογο του, Άλιστερ Μάκιντος, της Φούλαμ και να παίρνει το «οκ» για την μεταγραφή του Μήτρογλου.
Η «τσιμπόμ» θα αποκτήσει, σύμφωνα με τους Τούρκους, τον Μήτρογλου για έναν χρόνο ως δανεικό καταβάλλοντας ένα ποσό γύρω στα 1.5 εκατ. ευρώ ενώ θα έχει και οψιόν αγοράς του. Ο Έλληνας διεθνής από την πλευρά του θα λάβει 2.2 εκατ ευρώ συν 200 χιλιάδες ευρώ μπόνους για κάθε συμμετοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάρμα – Φιορεντίνα 1-0: Ο Σόρενσεν «εκτέλεσε» τους Βιόλα
- Συνάντηση Νετανιάχου-Τραμπ την Δευτέρα στη Φλόριντα – Συνομιλίες για τη δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα
- Τουρκία: Λεωφορείο έπεσε σε χαντάκι – Τρεις νεκροί και 10 τραυματίες
- Όταν οι προσωπικές φωτογραφίες ενός Ελβετού φωτογράφου από τον μήνα του μέλιτος προκάλεσαν σκάνδαλο
- Μπλε τιμολόγια: Ένα στα τέσσερα νοικοκυριά με σταθερές χρεώσεις στο ρεύμα
- Άρης: Πότε θα είναι διαθέσιμοι οι Αλφαρέλα και Μεντίλ

