«Ναυαγεί» η μεταγραφή του Ρομπίνιο στον Ολυμπιακό
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ιταλικής ιστοσελίδας «milanlive», ο Ρομπίνιο αρνήθηκε την πρόταση που του είχε κάνει ο Ολυμπιακός, καθώς έκρινε ότι δεν τον καλύπτει. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα επικαλείται άρθρο της εφημερίδας «Gazzeta dello Sport», επισημαίνοντας ότι η προσφορά των «ερυθρόλευκων» δεν ήταν ικανοποιητική για την Μίλαν.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ιταλικής ιστοσελίδας «milanlive», ο Ρομπίνιο αρνήθηκε την πρόταση που του είχε κάνει ο Ολυμπιακός, καθώς έκρινε ότι δεν τον καλύπτει.
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα επικαλείται άρθρο της εφημερίδας «Gazzeta dello Sport», επισημαίνοντας ότι η προσφορά των «ερυθρόλευκων» δεν ήταν ικανοποιητική για την Μίλαν.
Έτσι η υπόθεση φαίνεται να «ναυαγεί», ενώ ήδη οι «ροσονέρι» εξετάζουν τις άλλες προτάσεις που έχουν για τον Βραζιλιάνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
- Φρίντριχ Μερτς: «Είναι στον πυρήνα του DNA μας να σταθούμε στο πλευρό του Ισραήλ»
- Γιατί η πολυτέλεια χάνει τη δυναμική της – Τι φέρνει το 2026


