Δεν αφήνουν οι Σπερς τον Τζινόμπιλι να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Εκτός του Παγκοσμίου Κυπέλλου μένει ο Μανού Τζινόμπιλι, καθώς οι Σαν Αντόνιο Σπερς δεν του επιτρέπουν να ταξιδέψει με την Εθνική του ομάδα στην Ισπανία εξαιτίας του κατάγματος κόπωσης που τον ταλαιπωρεί.
Εκτός του Παγκοσμίου Κυπέλλου μένει ο Μανού Τζινόμπιλι, καθώς οι Σαν Αντόνιο Σπερς δεν του επιτρέπουν να ταξιδέψει με την Εθνική του ομάδα στην Ισπανία εξαιτίας του κατάγματος κόπωσης που τον ταλαιπωρεί.
Ο ίδιος ο παίκτης είχε δηλώσει ότι θέλει να συμμετέχει με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής στα Μουντομπάσκετ, όμως ανέμενε την εκτίμηση της πορείας της αποθεραπείας του, αλλά οι Σπερς δεν δείχνουν διατεθιμένει να ρισκάρουν την υγεία του έμπειρου γκαρντ.
Έτσι ο Τζινόμπιλι πιαθνότατα δεν θα βρεθεί αντίπαλος της Ελλάδας στην φάση των ομίλων της διοργάνωσης με την Αργεντινή να βρίσκεται στο Group B μαζί με τις Κροτία, Φιλιππίνες, Πουέρτο Ρίκο, Σενεγάλη και Ελλάδα.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας