Εννιάχρονος ντύνεται γαμπρός για να παντρευτεί 62χρονη στη Νότια Αφρική
Ο εννιάχρονος Σανεϊέ έγινε ο νεαρότερος γαμπρός του κόσμου, καθώς παντρεύτηκε την κατά 53 χρόνια μεγαλύτερή του, 62χρονη Έλεν στη Νότια Αφρική. Πρόκειται για ένα τελετουργικό που ορίζει ότι ο εννιάχρονος έπρεπε άμεσα να ντυθεί γαμπρός, καθώς αυτό απαιτούσαν τα πνεύματα των προγόνων του.
Ο εννιάχρονος Σανεϊέ έγινε ο νεαρότερος γαμπρός του κόσμου, καθώς παντρεύτηκε την κατά 53 χρόνια μεγαλύτερή του, 62χρονη Ελεν στη Νότια Αφρική.
Πρόκειται για ένα τελετουργικό που ορίζει ότι ο εννιάχρονος έπρεπε άμεσα να ντυθεί γαμπρός, καθώς αυτό απαιτούσαν τα πνεύματα των προγόνων του.
Ο μικρός φορούσε ένα ασημί κοστούμι και η Ελεν κατάλευκο νυφικό. Η τελετή πραγματοποιήθηκε μπροστά σε 100 καλεσμένους, πολλοί από τους οποίους χαρακτήρισαν σοκαριστικό το γεγονός αυτο.
Η 62χρονη είναι ήδη παντρεμένη με έναν 66χρονο και έχουν πέντε παιδιά ηλικίας 28-38 ετών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Τα έβλεπαν να περπατούν στο πιάτο» – Το παραισθησιογόνο μανιτάρι που σε κάνει να βλέπεις ανθρωπάκια
- Ηράκλειο: Στη φυλακή 39χρονος που επιτέθηκε με τσεκούρι σε μητέρα με το ανήλικο παιδί της
- Ο Τραμπ θεωρείται «εχθρός της Ευρώπης» – Η δημοσκόπηση σε επτά ευρωπαϊκές χώρες
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικος χτύπησε την αδερφή του και την έστειλε στο νοσοκομείο
- Αποκάλυψη της «ΑS»: «Η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με το NBA Europe» (pic)
- Σέρρες: Πήγε να παραλάβει δέμα με ναρκωτικά, τον πρόλαβε ο… «Roxy»






