Η καγκελάριος πρέπει να είναι και να φαίνεται ψύχραιμη, και η Μέρκελ επιτρέπει στον εαυτό της να παραβεί αυτόν τον κανόνα μόνο για ποδοσφαιρικούς λόγους. Χθες είχε τον καλύτερο -στις κερκίδες του Μαρακανά δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της- αλλά η φωτογραφία που ξεχώρισε ήταν η selfie του Ποντόλσκι με την ίδια και την χρυσή κούπα. Στους δρόμους βγήκαν οι Γερμανοί, πανηγυρισμοί στα πρωτοσέλιδα μίας χώρας που κοιμήθηκε ελάχιστα τη νύχτα προς Δευτέρα.
Η καγκελάριος πρέπει να είναι και να φαίνεται ψύχραιμη, και η Μέρκελ επιτρέπει στον εαυτό της παράβαση αυτού του κανόνα μόνο για ποδοσφαιρικούς λόγους. Χθες είχε τον καλύτερο -στις κερκίδες του Μαρακανά δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της- αλλά η φωτογραφία που ξεχώρισε ήταν η selfie του Ποντόλσκι με την ίδια και την χρυσή κούπα. Στους δρόμους βγήκαν οι Γερμανοί, στα χρώματα της γερμανικής σημαίας μέχρι και το Empire State Building στη Νέα Υόρκη ενώ πανηγυρίζουν τα πρωτοσέλιδα μίας χώρας που κοιμήθηκε ελάχιστα τη νύχτα προς Δευτέρα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας