Στην Αθήνα ο ΠΑΟ με το μυαλό στο Champions League
Μετά από δέκα ημέρες στην Πολωνία, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει την Κυριακή στην Ελλάδα. Πλέον οι «πράσινοι» θα μπουν σε ρυθμούς Champions League, εν όψει των προκριματικών.
Μετά από δέκα ημέρες στην Πολωνία, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει την Κυριακή στην Ελλάδα. Πλέον οι «πράσινοι» θα μπουν σε ρυθμούς Champions League, εν όψει των προκριματικών.
Οι παίκτες του «τριφυλλιού» μετά το φιλικό με την Λέχια Γκντανσκ, θα επιστρέψουν στη βάση τους και από την Τρίτη θα αρχίσει ο τρίτος κύκλος της προετοιμασίας, καθώς τη Δευτέρα έχουν ρεπό.
Στη συνέχεια εχουν προγραμματιστεί δύο ακόμη φιλικά τεστ, με Παναιγιάλειο στις 19/7 στο Αίγιο και με τον Ατρόμητο στις 23/7 στη Λεωφόρο.
Σημειώνεται ότι η κλήρωση για τον αντίπαλο στο Champions League διεξάγεται την Παρασκευή 18 Ιουλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιοι σώζουν την… «τιμή» του χρυσού που κατρακυλάει
- «Νόμιμοι στόχοι» τα ισραηλινά και αμερικανικά πανεπιστήμια για το Ιράν
- ΗΠΑ και Ιράν καταδικάζουν την επίθεση στην οικία Μπαρζανί στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- O Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολουθεί νέο τεθωρακισμένο και τεστ για κινητήρα στερεού καυσίμου για πυραύλους
- Κούβα: Δύο ιστιοφόρα που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια έφτασαν στην Αβάνα
- Γιορτή σήμερα 29 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο







