«Παραμύθι» νέα εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ
Πρόκειται για μια εκπομπή προσωπογραφιών, η οποία καταγράφει ζωές που στάθηκαν πάνω σε ζητήματα που απασχόλησαν και συνεχίζουν να απασχολούν την Ελλάδα. Είναι παραμύθια φτιαγμένα από ιστορίες ανθρώπων, από ιστορίες επιβίωσης και ευτυχίας, από εκείνους που ζήσαν καλά κι εμείς καλύτερα.
Στο 2ο επεισόδιο: «Αυτά που μας ενώνουν-ταξίδι στην Κορυτσά»
Παραμονή 25ης Μαρτίου, η εκπομπή επισκέπτεται την Κορυτσά, και συναντά τον πρόξενο Ιωάννη Πεδιώτη μπροστά στο παροπλισμένο κτίριο που κάποτε στέγαζε το ελληνικό προξενείο. Εκεί, στο πόστο του Γιώργου Σεφέρη.
Ο πρέσβης Τιράνων, Λεωνίδας Ροκανάς ξεναγεί το κοινό στη Μοσχόπολη και μας γνωρίζει στο ελληνικό στοιχείο της Αλβανίας.
Ο Ζέινι, εκείνος που επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη για να δουλέψει πίσω στην χώρα του, μιλά σε άπταιστα ελληνικά για την εμπειρία του μετανάστη σε γειτονική χώρα.
Ο Νίκος, πηγαίνει πίσω στον χρόνο και περιγράφει τη ζωή ενός Βορειοηπειρώτη στο καθεστώς του Χότζα. Τέλος, η Ελένη, η διευθύντρια του ελληνοαλβανικού σχολείου στην Κορυτσά, έστησε την γιορτή της 25ης Μαρτίου στο κέντρο μιας αλβανικής πόλης.
Παρουσίαση: Κωνσταντίνος Πανάτσας – Παπαπρίλης
Σκηνοθεσία: Μάριο Ερμητικός Σπύρογλου
Αρχισυνταξία: Κωνσταντίνος Νάκης, Κωνσταντίνος Πανάτσας – Παπαπρίλης
Διεύθυνση Φωτογραφίας:Μωρίς Ραφαήλ
Μοντάζ: Κλείτος Κυριακίδης
Ηχοληψία: Τάσος Καραδέδος
Διεύθυνση Παραγωγής: Σταυρούλα Δημητριάδου
Εκτέλεση Παραγωγής:fractalproductions
- Συνελήφθη 38χρονος για βιασμό 14χρονης στο Παλαιό Φάληρο – Πώς παρέσυρε την ανήλικη μέσα από τα social media
- Στον Εισαγγελέα Χανίων ο Πολωνός που συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα – Τα τρία τελευταία χρόνια έμενε στην περιοχή
- ΒΗΜΑGAZINO: Τα υπερ-αεροπλανοφόρα επιστρέφουν – Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Συνεχίζει τον εμπαιγμό ο Μαρινάκης, ούτε τώρα βλέπει κρατική εμπλοκή στις υποκλοπές – «Σε ποια χώρα είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος» ρωτά ο Μάντζος
- Ολυμπιακός: Η ενημέρωση για τους οπαδούς που θα βρεθούν στο Παγκρήτιο
- Υδρογονάνθρακες: Kυρώθηκε η ενεργειακή συμφωνία Ελλάδας με Chevron & HELLENiQ Energy
