Την Τετάρτη η ψηφοφορία για νέα άρση ασυλίας Μιχαλολιάκου
Την Τετάρτη εισάγονται στην Ολομέλεια για συζήτηση και ψήφιση οι αιτήσεις άρσης ασυλίας των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ιωάννη Λαγού και Χρήστου Παππά, όπως αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.
Την Τετάρτη εισάγονται στην Ολομέλεια για συζήτηση και ψήφιση οι αιτήσεις άρσης ασυλίας των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ιωάννη Λαγού και Χρήστου Παππά, όπως αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Διάσκεψη προσήλθε και ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος έθεσε θέμα παρέλευσης τριμήνου από τη διαβίβαση των δικογραφιών στη Βουλή και άρα της προθεσμίας για την άρση της ασυλίας.
Ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ωστόσο, επισήμανε ότι η προθεσμία δεν «έτρεχε», καθόσον διάστημα η Βουλή είχε διακόψει τις εργασίες της για τις γιορτές του Πάσχα και τις εκλογές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι προσδοκίες για τις εκπτώσεις – Τρίτη και φαρμακερή για το εμπόριο;
- Αιτωλοακαρνανία: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Άρης
- AI: Πώς σχεδιάζεται το μέλλον των εργαζομένων στις τράπεζες
- Γάζα: Ο Καναδός πρωθυπουργός δήλωσε πως συμφώνησε καταρχήν στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet – Πέντε αλλαγές από τον Χιμένεθ
- Πορτογαλία: Σώμα με σώμα εκλογική κούρσα για την προεδρία – Η ακροδεξιά έτοιμη να φτάσει στον δεύτερο γύρο
- «Κάποιοι νεαροί προπονητές είναι αλαζόνες» – Αιχμές από τον Κόντε για τον Αμορίμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442