Ο Πικέ ανανέωσε με τη Μπαρτσελόνα μέχρι το 2019
Το νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μπαρτσελόνα υπέγραψε τη Δευτέρα ο Ζεράρ Πικέ, σύμφωνα με το οποίο θα παραμείνει στο σύλλογο της Βαρκελόνης μέχρι το καλοκαίρι του 2019 (το προηγούμενο τελείωνε τον Ιούνιο του 2015).
Το νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα υπέγραψε τη Δευτέρα ο Ζεράρ Πικέ, σύμφωνα με το οποίο θα παραμείνει στο σύλλογο της Βαρκελόνης μέχρι το καλοκαίρι του 2019 (το προηγούμενο τελείωνε τον Ιούνιο του 2015).
«Η Μπαρτσελόνα πρέπει να βρίσκεται πάντα στην κορυφή, να κατακτά τίτλους και να ξεχωρίζει στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο», τόνισε ο 27χρονος Ισπανός διεθνής, που προετοιμάζεται με την εθνική ομάδα της χώρας του εν όψει της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2014.
«Διαθέτουμε την ομάδα και το τεχνικό τιμ και όλα τα εχέγγυα για να φτάσουμε και πάλι πολύ ψηλά», πρόσθεσε ο Πικέ.
Από τότε που επέστρεψε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Καμπ Νου», το 2008, ο Πικέ έπαιξε σε 266 παιχνίδια, πανηγύρισε 4 τίτλους στην Primera Division και 2 Champions League.
Η εφετινή χρονιά, όμως, βρήκε την ομάδα του χωρίς τίτλο για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2007/2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ο Γουάινσταϊν έχει εκτίσει την ποινή του»: Η Τζούντι Ντεντς διχάζει – Το «δυσβάσταχτο» πρόβλημα υγείας της
- Ουκρανία: Τι θα γίνει με το δάνειο αποζημιώσεων – Ο χρόνος πιέζει τους Ευρωπαίους συμμάχους της
- Η αξία του κράτους πρόνοιας: Ποιες χώρες της ΕΕ δαπανούν τα περισσότερα;
- Ζελένσκι: Έτοιμο την Τρίτη το σχέδιο 20 σημείων Ουκρανίας και Ευρώπης – Θα διαβιβαστεί στις ΗΠΑ
- LIVE: Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Κεραυνοί Καραμανλή κατά Μητσοτάκη για συνολική κρίση θεσμών – Ηχηρή επαναφορά στην ατζέντα του σκανδάλου των υποκλοπών



