Δολοφονία 31χρονου τα ξημερώματα στο κέντρο του Κορυδαλλού
Νεκρός από τα πυρά ένοπλου, έπεσε τα ξημερώματα ένας 31χρονος σε εστιατόριο στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό. Το θύμα αιφνιδιάστηκε από τον δράστη, ο οποίος τον πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θανάτος του, ενώ ο δράστης κατάφερε να τραπεί σε φυγή.
Νεκρός από τα πυρά ένοπλου, έπεσε τα ξημερώματα ένας 31χρονος σε εστιατόριο στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό. Το θύμα αιφνιδιάστηκε από τον δράστη, ο οποίος τον πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές.
Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θανάτος του, ενώ ο δράστης κατάφερε να τραπεί σε φυγή.
Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής. Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα. Κρατούνταν για υποθέσεις εκβιασμών.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας