Τέλος η σεζόν για Παπαδόπουλο και Λαζαρίδη
Χωρίς τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Νίκο Λαζαρίδη θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στους δύο εναπομείναντες αγώνες των πλέι οφ. Οι δύο παίκτες συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες και έτσι θα εκτίσουν την ποινή των δύο αγωνιστικών στους δύο τελευταίους αγώνες τις χρονιάς, με Παναθηναϊκό (εκτός) και Αστέρα Τρίπολης (εντός).
Χωρίς τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Νίκο Λαζαρίδη θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στους δύο εναπομείναντες αγώνες των πλέι οφ.
Οι δύο παίκτες συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες και έτσι θα εκτίσουν την ποινή των δύο αγωνιστικών στους δύο τελευταίους αγώνες τις χρονιάς, με Παναθηναϊκό (εκτός) και Αστέρα Τρίπολης (εντός).
Στο αγωνιστικό κομμάτι ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ, με το Νάστο να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
