Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
ps. post
scriptum

Ούτε τα προσχήματα! Βούλωσαν τα αυτιά τους πολλά ΜΜΕ και δεν ακούν τι λέει ο «Φραπές». Ρωτάνε το Μαξίμου και σερβίρουν non paper

Κόντρα κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για την επικείμενη έξοδο στις αγορές

Κόντρα κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για την επικείμενη έξοδο στις αγορές

Νέα κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η επικείμενη έξοδος της χώρας στις αγορές, για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα χρόνια. Τόσο ο Γ.Σταθάκης όσο και ο Δημ.Παπαδημούλης τάχθηκαν κατά της έκδοσης πενταετούς ομολόγου, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «θλίβεται που ολόκληρος ο κόσμος εκφράζει το θαυμασμό του για την επιτυχία της Ελλάδας».

Νέα κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η επικείμενη έξοδος της χώρας στις αγορές, για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Ο Γιώργος Σταθάκης, βουλευτής και τομεάρχης ανάπτυξης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστήριξε μιλώντας στο Mega ότι η χώρα δεν πρέπει να βγει στις αγορές.

«Να μη βγει στις αγορές. Δεν χρειάζεται λεφτά αυτή τη στιγμή. Δεν έχει κανένα νόημα αυτή τη στιγμή» ανέφερε. Στο ερώτημα τι θα έκανε σε αντίστοιχη περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ, αν ήταν κυβέρνηση, ο κ. Σταθάκης είπε: ότι το διακύβευμα είναι η αναδιάρθρωση του χρέους «προκειμένου να γίνει βιώσιμο».

Ανάλογη θέση εξέφρασε μέσω Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι θα δανειστεί με επιτόκιο 5% αντί για το ισχύον 1,5%.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο