Ντόρτμουντ – Ρεάλ και Τσέλσι – Παρί δίνουν «μάχη» για τ’αστέρια
Με τις δεύτερες αναμετρήσεις των τεσσάρων προημιτελικών, συνεχίζεται το προσεχές διήμερο το Champions League. Την Τρίτη (9/4) η Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας τη δύσκολη αποστολή να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 από το «Μπερναμπέου». Κάπως πιο εφικτή μοιάζει η αποστολή της Τσέλσι που θα φιλοξενήσει την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» του Λονδίνου και ψάχνει την ανατροπή του εις βάρος της 3-1 από το πρώτο ματς στο Παρίσι. Την Τετάρτη θα γίνουν τα ματς: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (1-1) και Μπάγερν Μονάχου - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1).
Με τις δεύτερες αναμετρήσεις των τεσσάρων προημιτελικών, συνεχίζεται το προσεχές διήμερο το Champions League. Την Τρίτη (9/4) η Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας δύσκολη αποστολή, να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 από το Μπερναμπέου. Κάπως πιο εφικτή μοιάζει η αποστολή της Τσέλσι που θα φιλοξενήσει την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» του Λονδίνου και ψάχνει την ανατροπή του εις βάρος της 3-1 από το πρώτο ματς στο Παρίσι.
Την Τετάρτη, το ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο «ισπανικός εμφύλιος», καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα και θα επιδιώξει να διατηρήσει τα κεκτημένα, μετά το 1-1 που απέσπασε στο «Καμπ Νου».
Οι «ροχιμπλάνκος», που διαθέτουν την καλύτερη αμυντική λειτουργία στην Ευρώπη, καλούνται να κρατήσουν για ακόμη μία φορά σε χαμηλούς ρυθμούς την Μπαρτσελόνα, που ομολογουμένως δεν θυμίζει σε τίποτα την «αρμάδα» του πρόσφατου παρελθόντος. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι τις τέσσερις φορές που αναμετρήθηκαν φέτος οι δύο ισπανικές ομάδες, δεν προέκυψε νικητής.
Παράλληλα, η Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ κι εκτός απροόπτου θα πάρει την πρόκριση, με δεδομένο το 1-1 στο «Ολντ Τράφορντ».
Το πρόγραμμα (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα), έχει ως εξής:
Τρίτη 8 Απριλίου
Ντόρτμουντ (Γερμανία) – Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) (0-3)
Τσέλσι (Αγγλία) – Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) (1-3)
Τετάρτη 9 Απριλίου
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) – Μπαρτσελόνα (Ισπανία) (1-1)
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) (1-1)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Όλα από την αρχή το 2026» – Ο χρησμός της Citi για την Ευρώπη
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-1: Στις «πράσινες» το ντέρμπι του Μετς
- Αγρότες: Ατσαλώνουν τη στάση τους – Οι παράγοντες που «φουντώνουν» τα μπλόκα
- Ζάκυνθος: «Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα» – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από πίτμπουλ
- Η ΑΙ πείθει τους ψηφοφόρους με εντυπωσιακή άνεση – Κίνδυνος για τη δημοκρατία;
- Ηράκλειο: Σε εξέλιξη επικίνδυνη επιχείρηση διάσωσης στα Αστερούσια Όρη – 40χρονος τραυματίστηκε στο φαράγγι του Αμπά




