Διεθνής γυναίκα διαιτητής κατήγγειλε την ΕΠΟ για ρατσισμό!
Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι καταγγελίες κατά της ΕΠΟ, σχετικά με τρόπο που η ίδια διαχειρίζεται συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο στους τομείς ευθύνης που την αφορούν. Συγκεκριμένα, μετά τις ανακοινώσεις αρκετών ομάδων της Σούπερ Λιγκ κατά της διαιτησίας, την οποία ορίζει η Ομοσπονδία, ήρθε και μία καταγγελία από τη Διαιτησία κατά της ΕΠΟ! Και μάλιστα, το εξώδικο της διεθνούς ρέφερι (φέρει το σήμα της FIFA), Θάλειας Μήτση περιλαμβάνει ιδιαίτερα βαριές κατηγορίες που κάνουν λόγο για ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον της από την αρμόδια επιτροπή της ΚΕΔ.
Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι καταγγελίες κατά της ΕΠΟ, σχετικά με τρόπο που η ίδια διαχειρίζεται συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο στους τομείς ευθύνης που την αφορούν. Συγκεκριμένα, μετά τις ανακοινώσεις αρκετών ομάδων της Σούπερ Λιγκ κατά της διαιτησίας, την οποία ορίζει η Ομοσπονδία, ήρθε και μία καταγγελία από τη Διαιτησία κατά της ΕΠΟ!
Και μάλιστα, το εξώδικο της διεθνούς ρέφερι (φέρει το σήμα της FIFA), Θάλειας Μήτση περιλαμβάνει ιδιαίτερα βαριές κατηγορίες που κάνουν λόγο για ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον της από την αρμόδια επιτροπή της ΚΕΔ.
Η διεθνής διαιτητής του συνδέσμου Περαιά, υποστηρίζει πως αντιμετωπίζει ρατσιστική συμπεριφορά από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα ότι δεν έχει οριστεί ποτέ σε αγώνα της Σούπερ Λιγκ με μοναδικό λόγο ότι είναι γυναίκα και όχι άνδρας!
Η κα Μήτση έχει στο ενεργητικό της πολλά τουρνουά γυναικών στο εξωτερικό και πρόσφατα διηύθυνε το Ιρλανδία – Γερμανία για το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών.
Παράλληλα, έχει περάσει περίπου πέντε χρόνια στα γήπεδα της Β’ Εθνική με καλές βαθμολογίες και έχει οριστεί ως 4η διαιτητής σε αγώνα της Σούπερ Λιγκ.
Φέτος, όμως, δεν βρίσκεται σε καμία Εθνική κατηγορία και αναγκαστικά σφυρίζει αγώνες του τοπικού Πειραιά!
Η διεθνής ρέφερι φέρεται να έχει καταγγείλει την ΕΠΟ στην FIFA και την UEFA, αλλά και την οργάνωση «FARE» που συνεργάζεται με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία σε θέματα διακρίσεων.
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, από την πλευρά της, υποστηρίζει ότι η διεθνής διαιτητής απέτυχε στις γραπτές εξετάσεις της κατηγορίας της, δεν πέρασε τα ανδρικά τεστ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πλευρά της ΕΠΟ υπήρξε κινητοποίηση προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα, προτού αυτό πάρει… διεθνείς διαστάσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (5/6): Δράση με Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και Roland Garros
- Δείπνο στην Αθήνα για Σπανούλη και Μάικ Τζέιμς (pic)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι τελικοί της Stoiximan GBL
- Μουντιάλ 2026: Η FIFA απαγόρευσε τις… βουβουζέλες
- Χωρίς Νεϊμάρ η Βραζιλία στο φιλικό κόντρα στην Αίγυπτο
- Η καρατόμηση του Σιδηρόπουλου και οι συμπτώσεις που βγάζουν μάτια
- Diamond League Ρώμης: Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου (vid)
- Παίκτης της Βιλερμπάν ο Σιλβέν Φρανσίσκο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442