Επίθεση δέχθηκε στο πανεπιστήμιο Πατρών ο Πάσχος Μανδραβέλης
Ζημιές στο αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη, το οποίο ήταν σταθμευμένο μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών, προκάλεσαν άγνωστοι. Νωρίτερα, περίπου 20 άτομα επιτέθηκαν φραστικά στον κ. Μανδραβέλη, ο οποίος ήταν καλεσμένος ως ομιλητής σε εκδήλωση.
Ζημιές στο αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη, το οποίο ήταν σταθμευμένο μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών, προκάλεσαν άγνωστοι.
Ο κ. Μανδραβέλης ήταν καλεσμένος της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για να μιλήσει σε εκδήλωση, σχετικά με το μέλλον του Πανεπιστημίου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μπήκαν μέσα στην αίθουσα περίπου 20 άτομα, τα οποία φώναξαν συνθήματα και επιτέθηκαν φραστικά στον Π.Μανδραβέλη.
Έπειτα από λίγη ώρα αποχώρησαν. Λίγη ώρα πριν αναχωρήσει ο κ. Μανδραβέλης από το πανεπιστήμιο, διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι δράστες προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό του.
Η ΝΔ καταδίκασε την επίθεση, αναναφέροντας ότι «οι τραμπουκισμοί και οι φασιστικές πρακτικές στοιχείων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς προσβάλλουν βάναυσα τη Δημοκρατία μας«.
«Για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη τέτοιες ενέργειες βίας και ακροτήτων να καταδικαστούν από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτει η ΝΔ.
Το ΠΑΣΟΚ, επίσης, καταδίκασε «με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αήθη και απρόκλητη επίθεση».
«Στη δημοκρατία η ελευθερία του λόγου και των ιδεών, δεν τραμπουκίζονται. Αυτοί που δήθεν δηλώνουν αριστεροί, με τις πράξεις αυτές απλά προωθούν τον εκφασισμό του δημόσιου βίου. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να υψώσουμε τοίχος προστασίας στις βασικές αξίες της δημοκρατίας και του πολιτισμού» προσθέτει το ΠΑΣΟΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γροιλανδία: Όταν η γεωπολιτική περνά μέσα από τους αλγόριθμους
- Ελεγχόμενη έκρηξη σε κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στο Ιράκ
- Τι φέρνει «φουρτούνα» στο yachting;
- Η Σανάε Τακαΐτσι έχει ρεαλιστικές ελπίδες για αυτοδυναμία στις εκλογές της Κυριακής με νέο κυβερνητικό εταίρο
- Άνοιξαν οι κάλπες στην Ταϊλάνδη με τρεις υποψηφίους που δεν μπορούν να εκλεγούν αυτοδύναμα
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
- Επιθέσεις σε χωριά στη Νιγηρία – Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 50 απαχθέντες
- Έκρηξη σε εργοστάσιο βιοτεχνολογίας στην Κίνα αφήνει πίσω της 7 νεκρούς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)






















![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442