Χάνει τη ρεβάνς με τη Φιορεντίνα ο Μπαρτσάλι
Ο Αντρέα Μπαρτσάλι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γιουβέντους για περίπου τρεις εβδομάδες, λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς. Ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο διεθνής αμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού κι έτσι χάνει τον επαναληπτικό με τη Φιορεντίνα την Πέμπτη για το Europa League.
Ο Αντρέα Μπαρτσάλι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γιουβέντους για περίπου τρεις εβδομάδες, λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς. Ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο διεθνής αμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.
Η πρόγνωση για τον Μπαρτσάλι κάνει λόγο για διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους για 15-20 ημέρες, ενώ ο παίκτης έχει ήδη αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης. Ετσι ο διεθνής αμυντικός θα λείψει από τη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Φιορεντίνα για το Γιουρόπα Λιγκ.
Από τον αγώνα του «Αρτέμιο Φράνκι» θα απουσιάσει και ο Κλαούντιο Μαρκίσιο καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος αλλά επιστρέφει ο Κάρλος Τέβες, που έμεινε εκτός από την αναμέτρηση με την Τζένοα για να αγωνιστεί την Πέμπτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το μπρόκολο κάνει περισσότερο καλό στην υγεία από όσο πιστεύουμε
- Αγριεύει ο καιρός με καταιγίδες: Βροχές και στην Αττική – Πού θα έχουμε έντονα φαινόμενα
- Αδριανός Γολέμης: Ο πρώτος Έλληνας που θα ταξιδέψει στο Διάστημα
- Αλλάζουν προς τα κάτω τα όρια σύνταξης διαθήκης
- Πάνε ταμείο 5 κατηγορίες συνταξιούχων
- Ο «Άγγελος της Ιστορίας» εγκλωβίστηκε στην Ιερουσαλήμ


