Ο Καντονά για τη σύλληψή του και τους… ψευτοεπαναστάτες
Ο Ερίκ Καντονά έδωσε εξηγήσεις σχετικά με τη σύλληψή του για επίθεση και ξυλοδαρμό σε παπαράτσι, ο οποίος προσπαθούσε να τον φωτογραφίσει σε προσωπικές στιγμές. Ο άλλοτε σούπερ σταρ των γηπέδων και νυν της τηλεόρασης, τοποθετήθηκε σχετικά με την υπόθεση, καθιστώντας σαφές πως δεν επρόκειτο για μία απρόκλητη επίθεση από μέρους του. Από τον Γάλλο παλαίμαχο άσο του ποδοσφαίρου δεν γλίτωσαν και ορισμένοι σημερινοί σταρ του ποδσφαίρου, όπως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Μάριο Μπαλοτέλι, οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί ως επαναστάτες για το στιλ που έχουν στην εξωτερική τους εμφάνιση.
Ο Ερίκ Καντονά έδωσε εξηγήσεις σχετικά με τη σύλληψή του για επίθεση και ξυλοδαρμό σε παπαράτσι, ο οποίος προσπαθούσε να τον φωτογραφίσει σε προσωπικές στιγμές. Ο άλλοτε σούπερ σταρ των γηπέδων και νυν της τηλεόρασης, τοποθετήθηκε σχετικά με την υπόθεση, καθιστώντας σαφές πως δεν επρόκειτο για μία απρόκλητη επίθεση από μέρους του.
Μάλιστα, η είδηση της σύλληψης του Γάλλου έκανε τον γύρο του κόσμου και ο Καντονά θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για την υπόθεση αφότου αφέθηκε ελεύθερος, τονίζοντας πως εκείνος ήταν το θύμα στην όλη υπόθεση και όχι ο θύτης:
«Τα ΜΜΕ παρουσίασαν τα πράγματα σαν να επιτέθηκα σε έναν τυχαίο άνδρα. Όμως ήταν ένας παπαράτσι, που θεώρησα πως με ενοχλούσε και παραβίαζε την προσωπική μου ζωή. Αυτό είναι όλο. Όμως φυσικά ο Τύπος μεγέθυνε τα πράγματα», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Καντονά.
Από τον Γάλλο παλαίμαχο άσο του ποδοσφαίρου δεν γλίτωσαν και ορισμένοι σημερινοί σταρ του ποδσφαίρου, όπως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Μάριο Μπαλοτέλι, οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί ως επαναστάτες για το στιλ που έχουν στην εξωτερική τους εμφάνιση.
Ο Καντονά, ωστόσο, θέλησε να εκφράσει τις αντιρρήσεις του και δεν δίστασε να επιτεθεί… φραστικά στον Σουηδό επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν και τον Ιταλό στράικερ της Μίλαν.
Ο Καντονά έβγαλε λόγο σχετικά με το μοντέρνο ποδόσφαιρο και αναφέρθηκε στα τατουάζ και το κούρεμα των Ιμπραΐμοβιτς και Μπαλοτέλι, χαρακτηρίζοντας τους δύο αστέρες του αθλήματος σαν… ψευτοεπαναστάτες!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)


















![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)


























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442