Στον… πάγο προσωρινά η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ
Την προσωρινή διακοπή της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε χθες, Τετάρτη, το δικαστήριο, έπειτα από ενέργειες του δικηγόρου Χάρη Οικονομόπουλου, ο οποίος προσπαθούσε εδώ και καιρό την παύση της διαδικασίας ώστε να τελεσιδικήσει η υπόθεση της Ένωσης με των Μάκη Ψωμιάδη. Τελικά τα κατάφερε, αλλά στην ΑΕΚ είναι ενοχλημένοι αφού ως τις 28 Μαρτίου που θα εκδικαστεί η κύρια αγωγή, δεν μπορούν να προχωρήσουν σε διάλυση της ΠΑΕ, που σημαίνει και απαλλαγή από τα χρέη.
Την προσωρινή διακοπή της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε χθες, Τετάρτη, το δικαστήριο, έπειτα από ενέργειες του Χάρη Οικονομόπουλου.
Ο γνωστός δικηγόρος προσπαθούσε εδώ και καιρό την παύση της διαδικασίας ώστε να τελεσιδικήσει η υπόθεση της Ένωσης με των Μάκη Ψωμιάδη.
Τελικά τα κατάφερε, αλλά στην ΑΕΚ είναι ενοχλημένοι αφού ως τις 28 Μαρτίου που θα εκδικαστεί η κύρια αγωγή, δεν μπορούν να προχωρήσουν σε διάλυση της ΠΑΕ, που σημαίνει και απαλλαγή από τα χρέη.
Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Goal», στην ΑΕΚ είναι ενοχλημένοι καθώς θεωρούν πως πρόκειται για προσωπικό ζήτημα του Χάρη Οικονόπουλου, που βάζει «φρένο» στα δικά τους πλάνα, ρισκάροντας τα όσα σχεδιάζουν.
Επιπλέον, αναμένεται να κάνουν προσπάθειες ώστε να τον πείσουν να μην «τραβήξει» το θέμα μετά τα τέλη του μήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξάνθημα στον λαιμό του Τραμπ «φουντώνει» ξανά τα σενάρια για προβλήματα υγείας
- Στενά του Ορμούζ: Δυσοίωνο σενάριο από την Goldman Sachs για τις τιμές φυσικού αερίου
- Ο Τζόκοβιτς στους Λέικερς! ΛεΜπρόν και Ντόντσιτς υποδέχθηκαν τον κορυφαίο τενίστα (vids)
- Η Αμάντα Σέιφριντ πιστεύει ότι «ο σοσιαλισμός είναι μια υπέροχη ιδέα»
- Το Ιράν έκλεισε τα Στενά του Ορμούζ – «Θα βομβαρδίζουμε όλα τα πλοία» λένε οι Φρουροί της Επανάστασης
- Παν. Δουδωνής για Μέση Ανατολή: Η χώρα θέλει σοβαρότητα – Μαζέψτε τον υπουργό σας, Άδωνι Γεωργιάδη



