Σύσπαση στον προσαγωγό υπέστη ο Φιλιππίδης
Σύσπαση στον προσαγωγό έχει υποστεί ο Κώστας Φιλιππίδης, από τη συμμετοχή του το περασμένο Σάββατο στο μίτινγκ του Σεργκέι Μπούμπκα στο Ντόνετσκ. Ο κορυφαίος Έλληνας επικοντιστής επέστρεψε με ενοχλήσεις από την Ουκρανία και μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε στην Αθήνα ο γιατρός της ομοσπονδίας, Διονύσης Χίσσας, τον ενημέρωσε ότι έχει υποστεί σύσπαση στον προσαγωγό.
Σύσπαση στον προσαγωγό έχει υποστεί ο Κώστας Φιλιππίδης, από τη συμμετοχή του το περασμένο Σάββατο στο μίτινγκ του Σεργκέι Μπούμπκα στο Ντόνετσκ.
Ο κορυφαίος Έλληνας επικοντιστής επέστρεψε με ενοχλήσεις από την Ουκρανία και μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε στην Αθήνα ο γιατρός της ομοσπονδίας, Διονύσης Χίσσας, τον ενημέρωσε ότι έχει υποστεί σύσπαση στον προσαγωγό.
«Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, όμως θα το αντιμετωπίσουμε και θα είναι σε θέση να συνεχίσει κανονικά την σεζόν», δήλωσε ο γιατρός για τον τραυματισμό του αθλητή, ο οποίος θα ακολουθησει φαρμακευτική αγωγή, αφού το πρόβλημά του δεν είναι τόσο σημαντικό όσο αρχικά εκτιμήθηκε.
Σύμφωνα με το πρόγραμμά του για τη χειμερινή περίοδο, ο Φιλιππίδης θα κάνει ακόμη δύο αγώνες πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο Ντεσάου (27/2) και το Βερολίνο (1/3).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- Ευλογιά των προβάτων – Οι «αντιεμβολιαστές» απειλούν τη φέτα
- «Πάρτι» στο Καραϊσκάκη για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»

