«Τίποτα οριστικό για Ράιτ και Παναθηναϊκό» λένε στη Μπάμπεργκ
O Ζακ Ράιτ φέρεται να είναι ο «εκλεκτός» του Αργύρη Πεδουλάκη για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού, με τον γενικό διευθυντή της Μπάμπεργκ, Βόλφγκανγκ Χάιντερ, να επιβεβαιώνει τις διαπραγματεύσεις με τους «πράσινους», αλλά να επισημαίνει ότι τίποτα δεν είναι ακόμη οριστικό. «Υπάρχουν συζητήσεις, αλλά ακόμα δεν είναι οριστικό ή τελικό» τόνισε αρχικά ο Χάιντερ, με δηλώσεις που φιλοξενούνται στη γερμανική ιστοσελίδα sport1.de.
O Ζακ Ράιτ φέρεται να είναι ο «εκλεκτός» του Αργύρη Πεδουλάκη για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού, με τον γενικό διευθυντή της Μπάμπεργκ, Βόλφγκανγκ Χάιντερ, να επιβεβαιώνει τις διαπραγματεύσεις με τους «πράσινους», αλλά να επισημαίνει ότι τίποτα δεν είναι ακόμη οριστικό.
«Υπάρχουν συζητήσεις, αλλά ακόμα δεν είναι οριστικό ή τελικό» τόνισε αρχικά ο Χάιντερ, με δηλώσεις που φιλοξενούνται στη γερμανική ιστοσελίδα sport1.de, και συνέχισε:
«Ο προπονητής της Μπάμπεργκ υπολογίζει τον Ράιτ για την αναμέτρηση στην έδρα της προτελευταίας Τούμπινγκεν την Κυριακή (16/2). Υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στον ίδιο και στον ατζέντη του.
Αλλά είναι νωρίς να ανακοινώσουμε οτιδήποτε, επειδή ακόμα δεν είναι οριστικό. Του έχουμε εξηγήσει πως δεν θα βάλουμε εμπόδια στο δρόμο του, αλλά πρώτα πρέπει να επέλθει συμφωνία κι απέχουμε αρκετά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υποχώρησε ο S&P 500, οι επενδυτές πατούν φρένο με το βλέμμα στη Fed
- Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ εναντιώνεται στην απόφαση της ΕΕ να απαγορεύσει όρους όπως «χορτοφαγικό μπέργκερ»
- Καταγγελία Τριανταφυλλάκη από Κρήτη: «Μας πυροβόλησαν με πλαστικές σφαίρες» – Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις
- Συρία: Έναν χρόνο μετά την ανατροπή Άσαντ, ο Αλ-Σάρα υπόσχεται «συνύπαρξη και δικαιοσύνη»
- Για γερόντισσα από τη Συρία και αστρολόγο στο επιτελείο της Καρυστιανού που τον σόκαραν μιλά ο Καραχάλιος
- Κλήρωση FA Cup: Κόντρα στη Γιουνάιτεντ η Μπράιτον – Με Ρέξαμ η Νότιγχαμ Φόρεστ (pic)

