Στην Καλλονή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Καλτσάς, ο οποίος υπέγραψε την Παρασκευή συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ της Λέσβου, διάρκειας ως το καλοκαίρι του 2015. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος, που άρχισε την καριέρα του από την ΑΕΚ, αγωνίστηκε στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος στον Πανιώνιο, με τον οποίο συμμετείχε σε δέκα ματς της Σούπερ Λίγκας, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Χαϊδαρίου και της Καλλιθέας.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Τα δημοσιεύματα για τον Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ και τον Ολυμπιακό συνεχίζονται, όμως εμπλέκουν και έναν διαφορετικού είδους ψηλό ως εναλλακτική για τους ερυθρόλευκους