Αθώος ο Κώστας Σακκάς για την παραβίαση των περιοριστικών όρων
Αθώος κατά πλειοψηφία κρίθηκε από το Τριμελές Αυτόφωρο ο Κώστα Σακκάς για την παραβίαση των περιοριστικών όρων. Ο Σακκάς ήδη αποφυλακίστηκε.
Αθώος κατά πλειοψηφία κρίθηκε από το Τριμελές Αυτόφωρο ο Κώστα Σακκάς για την παραβίαση των περιοριστικών όρων. Ο Σακκάς ήδη αποφυλακίστηκε.
Ο Κώστας Σακκάς είχε συλληφθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» και ήταν προφυλακισμένος για 31 μήνες, έχοντας ξεπεράσει το νόμιμο όριο της προφυλάκισης.
Ο ίδιος είχε κάνει απεργία πείνας επί 38 ημέρες.
Τον περασμένο Ιούλιο είχε αντικατασταθεί η κράτησή του με αυστηρούς περιοριστικούς όρους: απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση μετακίνησης εκτός του νομού Αττικής, υποχρεωτικής εμφάνισης κάθε Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, υποχρεωτικής διαμονής στην οικία που έχει δηλώσει ως κατοικία του, απογόρευσης οποιασδήποτε επαφής και επικοινωνίας με συγκατηγορουμένους του στην υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς», αφαίρεση διαβατηρίου και αστυνομικής ταυτότητας και χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ.
Ο Σακκάς έπειτα από παραβίαση των παραπάνω όρων συνελήφθη την Τρίτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Αθήνα επιδοτεί το ντίζελ – Οι «27» της ΕΕ εξετάζουν τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης
- Η «ανάσταση» του Βαλ Κίλμερ και η επιστροφή στη μεγάλη οθόνη
- ΗΠΑ: Έρευνα FBI σε βάρος του πρώην διευθυντή Αντιτρομοκρατίας – Παραιτήθηκε λέγοντας ότι το Ιράν δεν αποτελούσε απειλή
- Ιράν, Τουρκία, γερμανικές επανορθώσεις στο τραπέζι Γεραπετρίτη και Βάντεφουλ – Τι ειπώθηκε και δεν ανακοινώθηκε
- Ο καφές προστατεύει τον εγκέφαλο από την άνοια
- Γεώργιος Παπανδρέου: Η εκ των ένδον προδοσία της Ενώσεως Κέντρου
- Τουλάχιστον 655 μετανάστες έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο τους δύο πρώτους μήνες του 2026
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση ποινικοποιεί την επιβίωση των κτηνοτρόφων αντί να δώσει λύση στην ευλογιά των αιγοπροβάτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442