Τη Δευτέρα εκδικάζεται η υπόθεση για τις πλαστές πινακίδες και το ανασφάλιστο αυτοκίνητο του πρώην υπουργού Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη, έπειτα από αναβολή που έλαβε από το Β' Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο.
Τη Δευτέρα εκδικάζεται η υπόθεση για τις πλαστές πινακίδες και το ανασφάλιστο αυτοκίνητο του πρώην υπουργού Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη, έπειτα από αναβολή που έλαβε από το Β’ Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο.
Επιστρέφοντας την περασμένη Πέμπτη από το ταξίδι του στη Μαλαισία, ο πρώην υπουργός, κάνοντας σχετικό νεύμα στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο, άφησε να εννοηθεί ότι «θα τα πούμε τη Δευτέρα».
«Δεν ήταν ταξίδι αναψυχής. Ήταν ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης. Ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου και να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας» είπε ο Μ.Λιάπης.
«Πρέπει να σας πω ότι ήταν ένα πολύ κουραστικό ταξίδι για μένα. Πήγα να ησυχάσω και εσείς δεν με αφήσατε» πρόσθεσε λίγο αργότερα απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας