Η «Αγέλαστη Πολιτεία και οι καλικάντζαροι» των αδελφών Κατσιμίχα επανακυκλοφορεί
Το παραμύθι «Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι καλικάντζαροι» γράφτηκε στο Μονπελιέ και μελοποιήθηκε στο Δ. Βερολίνο τα Χριστούγεννα του 1978. Εικονογραφήθηκε από τον Νίκο Μαρουλάκη -φίλο των αδελφών Κατσιμίχα που εκείνα τα χρόνια ζούσε και αυτός στο Δ. Βερολίνο- και κυκλοφόρησε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 1983 και μέχρι το 2003 από τις εκδόσεις Καστανιώτη.
Στη νέα ηχογράφηση του CD συμμετέχουν στα φωνητικά οι: Βαγγέλης Καραπέτρος, Μανώλης Λυδάκης, Πάρης Γκαγκαστάθης, Σπύρος Παπαδάτος, Magdalene T.K., Ελένη Ζιώγα («Το πνεύμα της Παπαρούνας»), Θύμιος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σωτηρόπουλος. Παίζουν οι: Βαγγέλης Καραπέτρος (ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο), Μανώλης Λυδάκης (ακουστική και δωδεκάχορδη κιθάρα), Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας (ακουστικές κιθάρες), Γεωργία Νταγάκη (κρητική λύρα), Χάρης Κατσιμίχας (φλογέρα), Πάνος Κατσιμίχας (φυσαρμονικά), Σπύρος Παπαδάτος (πιάνο, πλήκτρα), Γιάννης Σπάθας (ηλεκτρική κιθάρα), Θύμιος Παπαδόπουλος (όλα τα πνευστά και κλασική κιθάρα).
Η ενορχήστρωση είναι του Θύμιου Παπαδόπουλου και του Πάνου Κατσιμίχα.
- Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα – Ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός
- ΟΑΣΑ: Πώς θα κινηθούν Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ την εορταστική περίοδο
- Αταμάν: «Οι μάνατζέρ μας μιλάνε με τον ατζέντη του Γιουρτσεβέν – Αισιόδοξοι οι γιατροί για Λεσόρ»
- Καλλιμάρμαρο: Στα σημαντικότερα γεγονότα του παγκόσμιου αθλητισμού από την Ευρωπαϊκή Ολυμπιακή Επιτροπή η χορηγία Μαρινάκη
- Υπόθεση Επστάιν: Ο πρώην πρίγκιπας Άντριου ζητούσε από την Γκισλέιν Μάξγουελ «ακατάλληλους φίλους»
- Τουρκία: Το αίτημα του πιλότου πριν το τέλος και τα βίντεο-ντοκουμέντα – Νεκρός ο αρχηγός του λιβυκού Στρατού




