Δεν προπονήθηκε αλλά θα πάει Ρόδο ο Διαμαντίδης
Σε θεραπεία υποβλήθηκε και την Κυριακή ο Δημήτρης Διαμαντίδης, λόγω της κάκωσης που έχει υποστεί στον ώμο του αριστερού χεριού του. Ωστόσο, θα ταξιδέψει στην Ρόδο με την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Κολοσσό το απόγευμα της Δευτέρας.
Σε θεραπεία υποβλήθηκε και την Κυριακή ο Δημήτρης Διαμαντίδης, λόγω της κάκωσης που έχει υποστεί στον ώμο του αριστερού χεριού του.
Για αυτό το λόγο ο αρχηγός δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Κυριακής, ώστε να ξεκουραστεί και να προφυλαχθεί ταυτόχρονα. Ωστόσο, θα ταξιδέψει στην Ρόδο με την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Κολοσσό το απόγευμα της Δευτέρας.
Εκτός από τον Διαμαντίδη, στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Νίκος Παππάς και Γιόνας Ματσιούλις, οι οποίοι ακολουθούν το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Φαραντούρης και με τη «βούλα» της Επιτροπής Δεοντολογίας
- Σε επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων
- Μήπως το κοινό απομακρύνθηκε από τους κινηματογράφους επειδή οι ταινίες ξεχείλωσαν χρονικά;
- Χαρίτσης: Να μη σιωπήσουμε μπροστά στον κίνδυνο εθνοκάθαρσης των Κούρδων της Συρίας – Να μην γίνει η Ροζάβα νέα Γάζα
- Ασία: Η ρωσική Άπω Ανατολή θάφτηκε στο χιόνι, προβλήματα στις μετακινήσεις στην Κίνα και την Ιαπωνία
- Άρης: O Χιμένεθ συναντήθηκε με τους αρχηγούς – Τι συζήτησαν

