Eλένη & Σουζάνα Βουγιουκλή για δυο εμφανίσεις στο Ρυθμό Stage
Στο Ρυθμό Stage οι δυο εκρηκτικές performers θα παρουσιάσουν τα τραγούδια από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «To be safe», που έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα, αλλά και τραγούδια από όλο τον κόσμο.
Μαζί τους επί σκηνής θα βρεθούν οι μουσικοί Αλέξης Αποστολάκης στα τύμπανα και Χρήστος Τσαπράζης στο κοντραμπάσο.
Στις δύο μουσικές παραστάσεις οι ερμηνεύτριες, εκτός από τα δικά τους τραγούδια, θα μεταδώσουν στο κοινό την έκσταση της Κάτω Ιταλίας, το μυστήριο της Βαλκανικής πολυφωνίας, το σπαραγμό του πορτογαλέζικου fado, τη δωρικότητα των blues και των gospel της Αμερικής και φυσικά, του ελληνικού ρεμπέτικου.
Ρυθμός Stage, Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
www.rythmos-stage.gr
Είσοδος: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)
- ΟΑΣΑ: Πώς θα κινηθούν Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ την εορταστική περίοδο
- Αταμάν: «Οι μάνατζέρ μας μιλάνε με τον ατζέντη του Γιουρτσεβέν – Αισιόδοξοι οι γιατροί για Λεσόρ»
- Καλλιμάρμαρο: Στα σημαντικότερα γεγονότα του παγκόσμιου αθλητισμού από την Ευρωπαϊκή Ολυμπιακή Επιτροπή η χορηγία Μαρινάκη
- Υπόθεση Επστάιν: Ο πρώην πρίγκιπας Άντριου ζητούσε από την Γκισλέιν Μάξγουελ «ακατάλληλους φίλους»
- Τουρκία: Το αίτημα του πιλότου πριν το τέλος και τα βίντεο-ντοκουμέντα – Νεκρός ο αρχηγός του λιβυκού Στρατού
- «Στον κάδο με τα νοσοκομειακά απόβλητα» – Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού για τα «αόρατα» παιδιά που θα γιορτάσουν μόνα




