Το ντουέτο «Κeep Shelly in Athens» live στο Ρομάντσο
Oι Κeep Shelly in Athens είναι ένα ντουέτο ηλεκτρονικής μουσικής από την Κυψέλη.
O ήχος τους θυμίζει τις καλύτερες στιγμές των Air & των Saint Etienne (σύμφωνα με τον Βρετανικό Guardian), ενώ τα ατμοσφαιρικά τους μέρη φέρνουν στο μυαλό τις πιο avant-garde στιγμές των Cocteau Twins, δικαιολογώντας έτσι το τεράστιο buzz που έχει γίνει γύρω από το όνομά τους.
Το ντουέτο έχει κυκλοφορήσει 3 eps («In Love With Dusk», «Our Own Dream», «Hauntin’ Me»), καθώς και το debut album «At Home» από το αμερικάνικο label Cascine, ενώ ο DJ και παραγωγός Sasha έχει κάνει remix σε δύο από τα καινούρια τους tracks.
Μετά το live, των Κeep Shelly in Athens, στα decks του Ρομάντσο θα ανέβουν οι Σεραφείμ Τσοτσώνης, Laternative, Blue Lagoon, Βασίλης Bios και η ομάδα της Kontakt για να ξεκινήσει το party.
Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5
Είσοδος: 10 ευρώ
- Διαδήλωση χιλιάδων μαθητών και φοιτητών στη Χιλή υπέρ της δωρεάν πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση
- Tέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Ανοίγει 1η Απριλίου το myCAR
- Συνταγή: Μαροκινό κοτόπουλο με μπασμάτι
- Στροφή της ΕΕ στη μεταναστευτική πολιτική: «Πράσινο φως» για κέντρα απέλασης εκτός Ευρώπης
- Βομβαρδισμοί του Ισραήλ σε Τεχεράνη, Βηρυτό – Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για το Ιράν
- Ο Τραμπ εξετάζει την αποστολή 10.000 ακόμη στρατιωτών στη Μέση Ανατολή





