Ο Nicolas Ghesquiere επίσημα στον Louis Vuitton
Επιβεβαιώθηκε. Ο Γάλλος σχεδιαστής είναι πλέον ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Louis Vuitton.
Ευφροσύνη Παπαναστασίου
Ο Ghesquiere, πρώην creative director του οίκου Balenciaga δηλώνει: « Ο Louis Vuitton ενσάρκωνε πάντα για εμένα το σύμβολο της απόλυτης πολυτέλειας, της καινοτομίας και της εξερεύνησης. Είναι μεγάλη μου τιμή η αποστολή που μου έχει ανατεθεί και είμαι περήφανος να συμμετέχω στην ιστορία αυτού του θρυλικού οίκου. Μοιραζόμαστε κοινές αξίες και οράματα ».
Εκπρόσωπος του Louis Vuitton αναφέρει από τη μεριά του: « Ο Nicolas θα εμπλουτίσει τις γυναικείες κολεξιόν με το αδιαμφισβήτητα σύγχρονο δημιουργικό του πνεύμα, το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις αξίες της φινέτσας, του savoir faire και της εξαιρετικής ποιότητας».
Ο Ghesquiere, έχοντας συνδέσει το όνομά του με έναν από τους πιο ταλαντούχους, καινοτόμους και φιλόδοξους σχεδιαστές της γενιάς του, αναμένεται να αποτελέσει το εφαλτήριο μίας νέας εποχής για τον οίκο Louis Vuitton, ενός εκρηκτικού κοκτέιλ μοντερνισμού και κλασικότητας.
Κρατείστε τις αναπνοές σας μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο του 2014, το μήνα παρουσίασης της πρώτης του φθινοπωρινής συλλογής για τον Vuitton.
woman.in.gr
- Καλλιθέα: Καλύτερη εικόνα για το κοριτσάκι που έπεσε στο σιντριβάνι – Τι λέει ο πατέρας του για το ατύχημα
- Χαμός με Κόντε στη Νάπολι – Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο και τα δύο… δάχτυλα που έδειξε ο Ιταλός
- Απόκριες στην Αθήνα: Οι πιο απίθανοι μασκαράδες πλημμυρίζουν το Ζάππειο
- Μάντζος: Διάλογος Ελλάδας-Τουρκίας, χωρίς αυταπάτες, με ρεαλισμό και απόλυτη επίγνωση των θέσεων της άλλης πλευράς
- Μισθοί: Μείωση στο ρυθμό αύξησης στην Ευρωζώνη – Η θέση της Ελλάδας
- Λεβαδειακός – ΟΦΗ 0-1: Στον τελικό του Κυπέλλου οι Κρητικοί των 10 παικτών! (vids)


