Σάλος με το άκυρο γκολ της Λεβερκούζεν επί της Χοφενχάιμ
Σε ένα πρωτάθλημα, όπως αυτό της bundesliga, που η διαιτησία απασχολεί ελάχιστα...έως καθόλου την χώρα, αλλά και τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα, η φάση του 71ου λεπτού στον αγώνα, Χοφενχάιμ-Μπάγερ Λεβερκούζεν, έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή.
Σε ένα πρωτάθλημα, όπως αυτό της bundesliga, που η διαιτησία απασχολεί ελάχιστα…έως καθόλου την χώρα, αλλά και τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα, η φάση του 71ου λεπτού στον χθεσινοβραδινό αγώνα, Χοφενχάιμ-Μπάγερ Λεβερκούζεν, έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή.
Ο διεθνής και έμπειρος διαιτητής, Φέλιξ Μπριχ, μέτρησε γκολ την κεφαλιά του Κίσλινγκ, ενώ η μπάλα ήταν άουτ! Έτσι έγινε το 2-0 και οι «ασπιρίνες» πήραν τη νίκη με 2-1 και προσωρινά πέρασαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Το βίντεο του αγώνα, όμως, δείχνει ξεκάθαρα ότι η μπάλα μπήκε στα δίχτυα από την εξωτερική τους πλευρά, από μία τρύπα που υπήρχε, χωρίς κανένας από τους «άρχοντες» του αγώνα να το έχει αντιληφθεί. Ο Μπριχ και οι συνεργάτες του ξεγελάστηκαν στη ροή της αναμέτρησης, παρά τις έντονες αντιδράσεις των γηπεδούχων.
Τι μέλλει γενέσθαι; Κατ’ αρχήν έχει προκληθεί σάλος στη Γερμανία με την φάση που έκρινε εν πολλοίς το ματς. Οι ιθύνοντες της Χοφενχάιμ αναμένεται να ζητήσουν την επανάληψη του αγώνα, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στο γερμανικό πρωτάθλημα. Τη σεζόν 1993-1994, η Μπάγερν είχε νικήσει 2-1 τη Νυρεμβέργη στο Μόναχο με γκολ Τόμας Χέλμερ.
Γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ, καθώς ο παίκτης των Βαυαρών έστειλε τη μπάλα άουτ. Τότε οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων της φιλοξενούμενης ομάδας «έπιασαν τόπο» και το παιχνίδι επαναλήφθηκε (η Μπάγερν διέλυσε τη Νυρεμβέργη με 5-0).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λάρισα: Ένοχος ο 22χρονος μητροκτόνος και ο ξάδερφός του
- Η γη της ελιάς: Διλήμματα και αδιέξοδα
- Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση στα δημοσιογραφικά της Τούμπας
- «Αποτελεί συνέχεια»: Τι λέει ο Λέκκας για τον σεισμό 4,1 Ρίχτερ στα Ιωάννινα
- Πόσα ενοίκια χρειάζονται για να αγοράσεις σπίτι – Αναλυτικά τα στοιχεία για την Αττική
- Λίτσα Λαζαρίδη εναντίον Αγγελικής Ηλιάδη: «Ντροπή, θα προβώ σε μήνυση για προσβολή νεκρού»
