Στη Θεσσαλονίκη Παπούλιας και Σαμαράς για τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου
Το παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη θα δώσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Οι κ.κ. Παπούλιας και Σαμαράς θα παραστούν στην επίσημη δοξολογία για την επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και τον πολιούχο της Άγιο Δημήτριο το Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μείνει μέχρι και την 28η Οκτωβρίου, οπότε και θα γίνει η στρατιωτική παρέλαση.
Το παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις στις 26 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη θα δώσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Το Σάββατο (26/10) θα τελεστεί η επίσημη δοξολογία για την επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και τον Πολιούχο της Άγιο Δημήτριο στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.
Εκτός από τον Κάρολο Παπούλια και τον Αντώνη Σαμαρά θα παραστεί και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τις 19 Οκτωβρίου
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 25 Οκτωβρίου και θα μείνει μέχρι και την 28η Οκτωβρίου, οπότε και ενώπιόν του θα γίνει η στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, με την οποία θα κορυφωθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του «Όχι».
Την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις αυτές θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη το πρωί της 26ης Οκτωβρίου και να αναχωρήσει για την Αθήνα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.