Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού κρατείται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, έχοντας κριθεί με σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων προφυλακιστέος μετά την απολογία του. Στον Κορυδαλλό βρίσκονται ήδη ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Γιάννης Λαγός.
Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού κρατείται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, έχοντας κριθεί με σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων προφυλακιστέος μετά την απολογία του.
Η μεταγωγή του από τη ΓΑΔΑ στον Κορυδαλλό ξεκίνησε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και περίπου στις 2:30 το μεσημέρι το όχημα της αντιτρομοκρατικής πέρασε την πύλη των φυλακών.
Στον Κορυδαλλό βρίσκονται ήδη, από το απόγευμα της Πέμπτης, ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Γιάννης Λαγός.
Η ανθυπαστυνόμος μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα και ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης, στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου και βρίσκεται κρατούμενος ο καθ’ ομολογία δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γ.Ρουπακιάς.
Ο Χρ.Παππάς, ο τελευταίος από τους συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής που απολογήθηκε, κράτησε, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, την ίδια γραμμή με τους υπόλοιπους, ισχυριζόμενος πολιτική δίωξη και αρνούμενος τις κατηγορίες.
Σήμερα, Παρασκευή, οι απολογίες συνεχίζονται με τη σύζυγο και την πεθερά του Γιώργου Ρουπακιά, οι οποίες εμφανίστηκαν ενώπιον του ανακριτή αυτοβούλως την Πέμπτη. Οι δύο γυναίκες είναι μεταξύ των κατηγορουμένων για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας